tiistai 19. kesäkuuta 2012

kaivattu tuliainenNaapurinpapan talon vieressä kasvaa suuri pöheikkö upeita tummia pinkkejä pioneja. Nuo lempikukkani ovat upeimmillaan juuri nyt, jolloin eivät ole vielä kokonaan auenneet ja laonneet makamaan maatamyöten sateen jälkeen.

Ipana vaikutti tyytyväiseltä kun koko pesue on jälleen koossa. Samaa mieltä ovat ehdottomasti myös pesueen muut osapuolet. Nythän tässä voisi laittaa miettien jopa ihan juhannustakin.

Finally @ home ♥

2 kommenttia:

 1. En tiedä oletko jossain maininnut mistä tuo nahkapalli on kotiutettu kun en ainakaan sitä huomannut? Kovin on komea yksilö, mielelläni tuollaisen ottaisin asumaan meillekin. :)

  Lisäksi minua jäi mietityttämään tässä http://aniliini.blogspot.fi/2012/05/nahkapalli.html ensimmäisessä kuvassa näkyvä valosarja, mistähän sellaisia löytyy? Kovasti ovat nekin olleet etsinnässä, mutta vielä ei sopivia ole kävellyt vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin tuon nahkapallin löytymisestä itsekin :) Hommasin sen täältä. Mustia yksilöitä sinne ei jäänyt, mutta ehkä voivat pyynnöstä täydentää varastoja. Nettisivuilta löytyy yhteystiedot - kandee vaikka soitella, josko lähettäisivät vaikka postitse ellet näillä nurkillä liikuskele :)

   Tuo valosarja taas on hommattu Clas Ohlsonilta, viime kesänä tosin, mutta kyllä niitä taitaa olla vielä valikoimissa. Ikeassa on vastaavia värillisenä, kivoja muuten nekin!

   Poista