tiistai 5. kesäkuuta 2012

ei tule vanhuus yksin

On juhlameininkiä tiedossa tuossa (ja matkustamista vieraaseen maahan!) ja kolttukaupoille piti tietenkin rientää. Olipahan käynyt nimittäin niin, että seitsemisen vuotta sitten ostettu kaunis vihreä kolttu oli harmillisesti vähän liian napakka. Ihme juttu, sillä figuurihan näyttää vähintääkin yhtä viehättävältä nyt kuin viisi vuotta sitten! No, eipä kaupoilla tultu hullua hurskaammaksi ja jäipähän vielä tuo kaunis, solakkaampina aikoina mahtunut hamonen mieleen metkasti kummittelemaan.

Nappasi hän sen kainaloon ja kiiruhti liikkeeseen, josta se silloin aikanaan hankittiin. Kaupantädit muistivat hamosyksilön ja lupasivat hoidella sopivaksi nykyisiin mittoihin! Voi että tuli hyvä mieli hälle, kun ei tarvinnut taas suurella rahalla uutta kolttua kaappiin pölyyttymään ostaa.

Kaupan täti siinä mittaillessa kivasti vielä tuumasi, että "kylläpäs sinä oletkin ollut silloin tosi pikkanen".

Jaahas. Heiaheia.

3 kommenttia:

 1. Satutko asioimaan Maleenassa? Ajattelin vaan, kun olen ymmärtänyt Sun sielläpäin vaikuttavan :) Voisin kuvitella että sieltä saat juuri noin kivaa palvelua. Asun itse 10v. tauon jälkeen naapuripitäjässä ja Maleena myyjät ovat myyneet mulle, äidille, siskolle, tädeille ja serkkutytöille lukuisat ihanat juhlamekot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No satuin! :) Minäkin olen rippimekosta lähtien valehtelematta kaikki fiinimmät kolttuni tuosta putiikista hommannut!

   Poista
 2. Se on niin paras puoti, oon ohjannut sinne monta kaveriakin joilla on ollut juhlamekko hukassa Helsingin kierroksen jälkeenkin :) Pikkukaupungit <3

  VastaaPoista