maanantai 7. toukokuuta 2012

viikon aloituksen parhaimmistoaKeltavalkoisten trikoolakanoiden hankintauhkaus toteutui. Mutta vannon kautta kiven ja kannon, että kaikkein parhaimmat unet saavutetaan juuri tuommoisten trikoovällyjen välissä.

Mitäs muuta. Maanantai-illan tv-herkkuja tässä odotellen. Itkut tuherretaan menemään viimeistään siinä vaiheessa ohjelmaa, kun etsijä lähtee pimpelipompeli-laulun saattelemana kohti kadonnutta. Nyt jo tosin nenä vuotaa jo valmiiksi kun kaikenmaailman siemenet sinne näin kevätaikaan kilvan luikahtaa. Ollapa semmonen pulloharja, jolla voisi korvista ja sieraimista sisään rahnuttaa! Weird.

Why does Monday posts have a kind of negative tone in them? The feeling goes up as soon as we get closer to the weekend. But those new bedclothes are the sunshine for this grumpy Monday.

3 kommenttia:

 1. Mä sen sijaan hankin vihreävalkoiset trikoolakanat. Ja nyt periaatteessa voisi kaikki yönsä nukkua ihanien trikoolakanoitten välissä kun jo entuudestaan ne mustavalkoiset.

  Marimekon myyjä kertoi (kun kehuin kuinka ihanat ne on) että erään asiakkaan mies oli sanonut että Marimekolle pitäisi myöntää uni-nobelin palkinto koska trikoolakanoissa nukkuu niin hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet NIIN oikeassa! Minäkin olen joka kerta Marimekossa hummaillessani kehunut noita trikoolakaanoita suu vaahdossa, että kaupantädit varmaan jo ihmettelee.

   Poista
 2. Wow, Aniliini! Love your blog, and your photos are beautiful. You have a great sense of style!

  VastaaPoista