lauantai 26. toukokuuta 2012

nahkapalliSinulle ystäväiseni, joka saavuit Aniliiniin hakupalvelun kautta jonkin muun kuin mustan, nahkaisen rahin esittelyn toivossa, sorry. Ja kyllä vain, teksti esittelee aamusella hankitun nahkaisen pallin. Heh.

Tuo uusi nahkainen ilomme on vastaus todelliseen pallikuumeeseen, jota on Anilandiassa podettu jo pidemmän aikaa. Siellä huonekaluliikkeessä se sitten odotti hyllyllä hieman jo pölyttyneenä ruskeiden, beigeiden ja kermanvalkeiden kollegoidensa joukossa. Nyt sen päälle hankitaan pyöreä tarjotin (eräs tietty yksilö onkin jo mielessä, "pääsispä" pian työmatkalle), jolloin saadaan toivottu sohvapöytäkin samalla kertaa.

Näin lopuksi täytyy vain todeta, että onpas muuten hirveen kiva nahkapalli! Ja sitten seuraavaksi jännätään, jaksaako euroviisuväki ehkä tänä vuonna valvoa viisumittelöitä, kerrankin! Voittoa toivotaan länsinaapuriin - ellei sinne, suotakoon se idän mummoille. Heipähei ja kivaa viisuiltaa!

The desperate search for the perfect footstool is now over - that treasure was there in store waiting for me to pick it up and here it is. Me like!

Now the main question for this evening is that will I stay awake until the Eurovision song contest starts? Nevertheless, I'm going to be in euphoria anyway. Have a great Saturday!

7 kommenttia:

 1. What a nice pouf!!! I love it!
  Eurovision here too :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finland is (surprise, surprise) out of the contest already so... Let's hope those "douze points" go to another Nordic country!

   Poista
 2. Klassinen nahkapalli. Kyllä tuo otsikko heti houkutti sivulle katsomaan. Meillä oli koti-kodissa harmaa nahkapalli, joka oli tosi kovassa käytössä vuosia. Tuo musta on kyllä tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sama vika rahikaisella, meikäläisilläkin on edelleenkin käytössä ruskeat samanlaiset! Ihan ehdottomasti tykkään, tulee niin kovin kotoinen olo!

   Poista
 3. Meilläkin on just tuo! Se on käsittääkseni mieheni kotikodin peruja ja pitkään katsoin sitä pahalla silmällä, päämääräni oli ehdottomasti kehittää sille joku omaperäisempi päällinen. Vuosien mittaan olen kuitenkin tottunut siihen niin, etten ole enää lainkaan varma, viitsinkö vaivautua. Läpikotaisin mukava ja käyttökelpoinen.

  VastaaPoista
 4. Voin jakaa myös vekkulin yksityiskohdan, että meidän sama palli on tuon saman maton päällä. Bingo?

  VastaaPoista