keskiviikko 23. toukokuuta 2012

mitä siellä ulkona teketään?Me ollaan siirrytty viettämään elämää ulkotiloissa. Syömähetketkin tapahtuu nykyään pelkästään terdellä. Ulkoilu aloitaan aina paikkojen megalomaanisella jynssäysoperaatiolla, sillä siitepölyn määrä on järkyttävä. Mutta ei haittaa, antaa tulla vaan lisää lämpöä (ei siitepölyä).

We are "suffering" from a severe case of fresh air poisoning every evening after beeing outside all the time (minus those eight hours we spend in an airconditioned office of course). It has been so warm these days that we have aten dinner at our balcony every day. In May. In Finland. Wow. But no complaints, not at all.

2 kommenttia:

 1. Ois ihanaa kun voisi viettää aikaa parvekkeella tai edes tuulettaa ikkunoista, mutta ei...tuo "ihana" siitepöly saat mut niiiiiiiiin tukkoon ettei mitään määrää. Mutta aurinko ja lämpö on kyllä silti ihanaa.
  Nimim kaikesta huolimatta toivon sadepäivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Sataa tohtisi, mutta vaikka öiseen aikaan! Ja sitten kun päästään tuosta siitepölystä, niin sitten tulee ne rasittavat koivun roskat, joita on ihan kaikkialla! :)

   Poista