torstai 12. huhtikuuta 2012

kolmas pyöräHoi, mikäli halajat näitä puutarhan ilostuttajia - nyt niitä saa! Oli mustaa, valkoista, keltaista ja pinkkiä. Yksi keltainen saatiin kuin saatiinkin ängettyä auton takakonttiin ja viime vuonna hommatut mustat muovihökötykset saivat keltaisen toverin.

9 kommenttia:

 1. Noi on kivoja, mutta ei vaan valitettavasti sovi tyylillisesti meidän terdelle. Keltaiset ja pinkitkin olisivat olleet aika herkkuja.

  VastaaPoista
 2. Voi kääk noi on hienot! Harmi vaan ettei meidän partsille mahdu ja varastokin on kattoa myöten täynnä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tuolit vie ihan tuhottomasti tilaa, vaikka olisikin pinottu päällekäin. Olisit nähnyt Miehen ilmeen, kun ehdotin kahta keltaista tuolia... hyvä että tuo yksi edes mahtui autoon :)

   Poista
 3. Ihania ovat! Minä ahdoin parvekkeelle kolme noita! vois hakea muutaman mustan vielä. taas huomaan että sun tyylis on niin ihana, mustien kaverina yksi keltainen on just eikä melkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! Eilen tuossa tuolia kuvatessa meinasin, että josko jätettäiskin se sisälle!

   Poista
 4. Mä niin tiesin, että teille kotiutuu ennemmin tai myöhemmin keltainen. ;) Meille kelpaisi pari perusvalkoista. On vaan ehkä vähän turhan paljon tota hankittavaa muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Olin ihan varma, etten ehtisi kaupoille ajallaan, mutta siellähän niitä nökötti vaikka ihan muita juttuja lähdettiin hakemaan. Valkoiset on tosi nättejä myös - eikä niissä näy varmaan siitepölyt ja muut roskat niin hyvin kuin mustissa :(

   Poista
 5. I think I need that chair too...but I think I need it in pink ;)

  VastaaPoista