tiistai 3. huhtikuuta 2012

hili oi hili, missä lienet?

Ping Pong Printsin julisteen lisäksi julistekokoelmaa kerrytettiin viime viikolla myös Rock that horsen kivoilla jutuilla. Robottijulistetta on ihailtu jo pitkään ja ostosreissulla koriin sujahti myös hollanninkielinen RAUS magazine, josta ei kyllä valitettavasti mitään selvää saa, mutta silmänruokaa kyllä. Lehden kuvista saadaan tehtyä useampia hienoja tauluja myöhemmin, jahka kehyskaupoille ollaan taas päästy.

Mutta mikä on kun ei hilit kasva? Toista viikkoa ovat jo mullan alla olleet eikä minkäänlaista elonmerkkiä. Huolestuttavaa.

I just love those prints of Rock that horse - I would like to have them all! RAUS magazine looked very interesting, despite of the fact that Dutch is pure Greek to me. But the pictures in it are great and will end up on the wall some day.

2 kommenttia:

 1. Mulla lähti chilit hyvin kasvuun, vaikka ovat ilta auringon puolella... Oletko antanut tarpeeksi vettä? Itse ainakin alussa pidin multaa tosi märkänä koko ajan. Lajikkeestahan se riippuu, toisilla menee kuukausia ennenkuin lähtevät itämään.
  Kyllä ne siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, olen yrittäny pitää hilien multaa märkänä ja käynyt niille juttelemassa kivoja. Luin kans jostain nettisivuilta, että lajikkeesta riippuen voi kestää jopa kuukaudenkin tuo itämisvaihe. Ihan vielä en lannistu!

   Poista