keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

DIY [the miracle time is not over]
Viikonloppuaikaan kirppiksillä laahustelusta on tullut pelottavan sangen addiktoivaa. Ostoskorista löytyisi vaikka mitä, mutta Miehen kyyläsilmä on armoton, sillä se jos jokin haukankatseen lailla kirppisvalintoja valvoo. "Ei kai tommosta", "Älä nyt oikeasti noita meille kotiin kanna" ja "Mitvit" - muutamia perussanontoja nyt mainitakseni. Siksi Aniliini on kirppiskäynneistä oppineena keksinyt keinon, jolla sanansijaa ei niin helposti annetakaan: kipitetään kassalle sukkelaan ennen kuin kyyläsilmä hoksaa maksun jo tapahtuneen.

Oheisen alustuksen pohjalta voitte siis hyvinkin helposti kuvitella, minkälaisen reaktion kuvan "before (suom. ennen)" sai aikaan. Kas kun kävi niin, ettei ehditty kipittää kassalle kun jo kyyläsilmä pyyhälsi paikalle. Onneksi puisen hyllykön hankintahinta oli lähes olematon, mutta kyllä kaikki suostuttelun keinot hyväksi piti käyttää.

Pilkka osui omaan nilkkaan kun tuote sai vähän uutta väriä pintaan ja tarrapimppausta. Lopputuloksesta vallan yllättyi niin tekijä kuin Mieskin.

11 kommenttia:

 1. Hihii, ai noita kyyläsilmiä on muuallakin. Minä onneksi liikun yleensä kirpparilla yksin, ja seuraukset ovat sen mukaiset :D Ja hieno tuunaus tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyläsilmämiehet on armottomia, mutta ehkä pitävät ihan hulluimman kirppisinnon sopivasti kurissa ;)

   Hyllykön loppusijoituspaikka on edelleen päättämättä, mutta Ipana ehdotti, että hyllykön pikkuruisiin koloihin asetetaan hänen pääsiäisenä saamansa suklaamuna-aarteet - täten näin tapahtukoon siis!

   Poista
 2. Ootsää käyny meidän Fidassa?!? Siellä nimittäin oli samanmoinen talolokerikko myynnissä lähes ilmaiseksi, kun viime perjantaina kävin. Hiplailin sitä, mutta pystyin kuitenkin jättämään sen jollekin muulle. Meillä kun jo muutenkin odottelee yksi lokerikko uutta väriä pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lokerikko ei ollu Fidasta - niitä on siis myynnissä täällä muitakin yksilöitä kuin tuo meidän! :)

   Poista
 3. Mä metsästän just tän tyyppisiä, muutaman olen jo tuunaillut kotosalla. Ei vaan tule oikein vastaan täällä pk-seudulla...

  Tylsii noi äijät kirppiksellä... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diilaa hei Nonna tuolta ylempää kirjoittaneen Saanan kanssa se heidän hoodeilta Fidassa myynnissä oleva hyllykkö!

   Poista
 4. Joo ei miestä kannata ottaa mukaan. Sen lisäksi että se kyylää, se ostaa ite jotain karseaa! Sitä säästyy paljolta kun jättää sen kotiin :)

  Hieno tuli! Mulla on sellainen iso tuon tyylinen lokerikko, anopilta saatu. Se on nyt retrosti otranssiruskea, pitäis maalata kans valkoiseksi.

  VastaaPoista