sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

uudet tulokkaatRäkänokkainen, mutta hyväntuulinen pikkuirvistelijä ei malttanut jaksaa kirpparikierrosta loppuun saakka kun äitinsä hullaantui vallan. Parin viikon poissaolo oli tuonut pöydille ihan mielettömän huikeita aarteita, kuten tuon punaraitaisen purkin, punavalkoisen astian (johon nakattiin hetimiten pääsiäisohraa kasvamaan) ja ajankohtaan liittyvän söpöläisen kukkoliinan. Ja miten onkaan päässyt nyt käymään niin, ettei kirpparisilmä enää pelkästään kyylääkään keltaisia tuotteita vaan hakeutuu omituisesti myös punaisten pariin? Sitä sopii totisesti ihmetellä.

Tällä kertaa esittelyyn myös tuo aiemmin mainittu kirjahylly, joka sisälle eilen illalla niin iloisna mielin kannettiin. Ihanahan se on! Työhuoneeseenhan se pääsi, vaikka makuuhuoneella aluksi uhkailtiin. Oli totisesti ja yllättäen Miehen idea, että siirrettäiskö alakerran hurmurisenkki makkariin - no siirrettäiskö! Vaaria kantoavuksi odotellaan iltapäivästä ja sen jälkeen rakkaussenkkiä voi entistä helpommin silmäillä & ihailla. Kerrottakoon vielä, että kyllä Aniliini kovin ihastunut on myös tuohon uuteen tulokkaaseen.

Aniliini broudly presents: couple of new loves has moved to our home - red color and a bookshelf. I have no idea why I have started to look red things instead of that precious yellow. The "new" bookshelf is just adorable - it was supposed to go to the rubbish dump, but the dearest friend was thinking of me before doing anything unforgivable. And I'm so glad for that! Now it has a new home downstairs and the coolest wooden tv-buffet is finally moving upstairs (when we get here some extra pairs of strong hands to carry it).

Great Sunday for each & one of you!

8 kommenttia:

 1. Ihan selkeästi nyt tavara kiertää.
  Ihania löytöjä!

  Rakastan kirppareita, olen nyt taas talvihorroksen jälkeen alkanut itsekkin tiuhempaan vetää kirpparikierrosta.
  Ja tehnyt myöskin löytöjä.
  Etupäässä lastenvaatteita,mutta pari muutakin juttua. Voi sitä tunnetta ♥

  Kirpparienergiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä! Oli oikein nautinnollista kierrellä kirpparipöytiä kun kerrankin oli silmälle iloa. Toisinaan kun pöydät notkuvat samaa vanhaa tavaraa, jota kukaan ei nurkkiinsa halua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. I like red more and more. Looks good with yellow and black too!

   Poista
 3. Hienoja löytöjä ja tuo kirjahylly on...vau!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kirjahylly on kiva! Tollasilla mustilla taustaseinillä varustettuja tapauksia en ollukaan nähny aikasemmin ;)

   Poista