perjantai 23. maaliskuuta 2012

likkojen ilta - osa 2.Meidän perheen likkoja on tällä viikolla pariinkin otteeseen hemmoteltu yhteisillä likkojen illoilla - tänään kirmattiin pistäytymään Kummitädille ja leikittiin vähän autoilla. Nyt talo on jälleen kovin hiljainen ja odotellaan Isukkia kotikoloon palaavaksi. VoF:n seurassa tottakai.

Huomenna käydään pelastamassa yksi aarre - se poloinen sai ankaran kaatopaikkatuomion, mutta onneksi se ehdittiin pelastamaan talteen ennen tuollaista kauheutta. Hankintapäätös kuitattiin totisesti kuin sika säkissä viime viikolla tekstiviestillä itse yksilöä näkemättä, mutta Aniliini on sangen varma, että uuden kodin saava kirjahylly saattaa ehkä jopa ankarastikin kilpailla huomiosta alakerran rakkaussenkin kanssa. Tästä tapauksesta myöhemmin siis lisää. Nyt, viikonloppu!

This week has been good - we have spent quality time with the Kid and done some fun stuff. Now the house is quiet, and it's just me, myself and TV. And weekend ahead. Life is good.

6 kommenttia:

 1. siis mää en eniten kestä, kun väki tekee tollasia löytöjä! Kadehdituttaa, vaikken edes ole nähnyt koko löytöä vielä, hehe. :D Hieno on kuitenki!

  Hei, mistä tommonen Tinttijulkka on peräsin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks! Tässä ihan itseäkin kutkuttavasti jännittää, minkälainen yksilö sieltä Anilandiaan huomenissa kotiutuu! Toi Tintti-juliste on hankittu monia vuosia sitten Hesan eli Tsadin yhdestä kivasta pikkuisesta leluliikkeestä, joka sijaitsee siinä Cafe Esplanadin hollilla. Taitaa siellä vieläkin Tintti-julisteita tarjolla olla!

   Poista