maanantai 26. maaliskuuta 2012

iiks.Todentotta jälkijunassahan tässä tullaan, mutta eipähän tiedetty aiemmin tällaisesta helmestä tuon tuommoista! Kurkitteko eilen Neloselta tulleen Twilight-elokuvasarjan ensimmäisen osan? Voi liikutus ja minäpähän kurkin ja meinasin itkut tirskauttaa eikä uni jälkikäteen silmään tohtinut tulla ollenkaan! Ensi sunnuntaina tv-aparaatti näyttää toisen osan ja loput pitääkin käydä sitten elokuvalainaamosta lainaamassa - vai taitaa olla viimeinen versio vasta tuloillaan? Hipsin tästä nyt Svea-pipoineni tiedon valtaväylälle etsimään tarvittavaa lisätietoa. Voi ihanaa.

10 kommenttia:

 1. Ne elokuvat on niiin huonoja, kun on ensin mennyt lukemaan kirjat. ;) Jää paljon puuttumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Multa taitaakin muuten löytyä se ensimmäinen osa kirjahyllystä. Täytyykin muistaa ottaa se luvunalle joku kerta.

   Poista
 2. Nyt minuakin ihan oikeesti alkoi kiinnostamaan.. pitää yrittää ehtiä nähdä se eka ennen ensi viikonloppua! Terkuin P "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just det! Ja sitten se Maikkarilta ysiltä alkanut uus sarja nauhalle! :)

   Poista
  2. Just niin.. ja onneksi se uusi tulee myös Avalla torstaisin kello 21 =)

   Poista
 3. Hello! Thank you for you rmessage. Looking forward to your post. All the best from Amsterdam,
  Julia

  VastaaPoista
 4. Mulla ihan sama, katsoin eilen sen ekaa kertaa ja jäi mieleen pyörimään. Nyt sitten odotellaan ensi sunnuntaita ja loput pitää vuokrata!

  VastaaPoista
 5. mä oon tämmönen ikiteini ja kolmekymppisenä tollaset teinirakkausleffat kolahtaa satasella kun oma elämä on liian tasaantunutta :DDD kaveriporukalla ollaan käyty katsomassa leffateatterissa katsomassa kaikki neljä ja myönnän omistavani ne dvd:nä :DDD että näin...saa nyyhkiä nyyhkytykset ihan luvan kanssa kun kaikki tyttökaverit on samalla mielialalla katsomassa vierellä :D kolmososa on viihdyttävin mut on toi ykkösosa aivan ihana tyyliltään ja sen puolesta kaikista onnistunein <3 terv. Riikka kohta 32 vee :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potterit aikanaan kolahti, vaikka tosin viimeinen jakso loppui lällysti ja nukahdin kahdesti kesken matkan. Jotenkin luulin, että nää Twilightit on vastaavaa luokkaa enkä oikein koskaan innostunut asiasta. Mutta mitä vielä! Ihanaa hömppää! terv. Aniliini kohta 35 vee :)

   Poista