tiistai 20. maaliskuuta 2012

borta bra...Arki iski kirjaimellisesti päälle kuin hyytävä räntäsade. Kesähepeniin varustautuneet lomailijat saivat sateelta kyytiä saavuttuaan takaisin kotimaan kamaralle.

Paluumatkan lomalento oli juuri niin antoisa kuin semmoinen lomalento ylipäänsä voi olla. Kun vanha teräslintu on ahdattu täyteen päikkäriajat missanneilla naperoilla, on lopputulos aika napakka. Piltit ovat keskenään sopineet, että jos hillittömästi itketään niin sitten itketään kaikki. Itkujen virta lähtee kuin aalto liikkelle eikä se lakkaa ennen kuin kone on vakaasti takaisin maan pinnalla. Viisi tuntia tuota, mausteena hyppysellinen epyktin kirousta ja taputukset päälle - onnistunut lomalento on siinä! Kivaa olla kotona!

And back home again! Good to be back, though it's a bit hard to reach the speed in the normal rhythm of the week. Slowly, slowly..

2 kommenttia:

  1. Welcome back, seems like you are after some nice time!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! The trip to Egypt was great and it was good to take a small break from all happening here. Looks like in the mean time the spring finally came to Finland too!

      Poista