sunnuntai 19. helmikuuta 2012

tunnustan!Aniliini on saanut osakseen tunnustusta, ihan mielettömän hurjia määriäkin ihan!

Ninni muisti Liebster Blog -tunnustuksella, Viiden ihanan tunnustus tuli Anna-Rillalta sekä One Lovely Blog Award tupsahti Ruusuliisalta ja Niina Oivilta - kiitos teille ihanaiset ja syrän!

Viimeisimmän tunnustuksen luonteeseen kuuluu tunnustaa itsestään seitsemän asiaa. Nää on aina niin vaikeita! Jospa himpunverran vaihdan tunnustuksen muotoa ja tirpasen yhden semmosen "isomman" - ei ehkä mehevyydessään tai järkyttävyydessään isoa, mutta "haaveissa vainko oot mun" -tyyppisen tunnustuksen?

Joo. Nykypäivänä hiphop-musiikki tuntuu edelleen olevan vahvasti voimissaan ja hyvä niin. Toki hiphop-kulttuuri vaikuttaa olevan kovin toisenlaista kuin silloin kun me oltiin nuoria. Mistä muuten löytyy nuo hiphop-tyypit tolkuttoman isoine housuineen ja iskältä pöllittyine flanellipaitoineen?

Nooh, oli miten oli, Aniliinihan harrasti ysärillä hiphop-tanssia ja kuunteli hiphop-musiikkia. Aniliinilla oli ylisuuret farmarilappuhaalarit, iskältä pöllitty flanellipaita, korkealle tupeerattu kukkula otsan päällä ja Simpsons-lenkkarit (joista toinen mystisesti hävisi eräänä lämpimänä juhannusyönä, mutta kaikeksi onneksi löysi tiensä takaisin häämenopelin takakilluttimien virkaa hoitamaan useita vuosia myöhemmin).

Aiettä, ysäri - permanenttitakatukka, c-kasetit, Jyrki, huulissa tumma rajaus + vaalean huulipuna. Ysäri - tuo kulta-aika avoimen mielen, johon elämä tuntui olevan kovin huoletonta. Ja sellasen sikamageen Ball:n paidan olisin AINA halunnut.

Sitten tunnustuksia jakoon! Semmoiset (yksikin riittää) tahtoisin lukea mieluusti oheisilta huipuilta: aniiri, dooda, milla-emeliina, mortillalex, enni ja killi. Sunnuntai-illan jatkoa sinne!

5 kommenttia:

 1. oi, sama ysärihiphoptanssija ilmoittautuu täältäkin, ja hei mulla oli se sun oisin aina halunnut sikamakeen ball-paidan äidin vanhana muutamakin ;) mä tosin koitan vieläkin olla nuori ja ihmettelen joka puolvuosittain mitä ihmettä keksin hiphoptansseihini musiikiksi kun ei noista nykyään tunnu oikeaa löytyvän helpolla niin mistään :D oi ysäri <3

  VastaaPoista
 2. Arvasin, että täältä löytyy muitakin ysärihiphoppareita! Oli se huikeeta aikaa!

  VastaaPoista
 3. hehee, olisinpa ollut sun simpsons-lenkkareista kade ysärillä! mä kävin hiphopissa ja electric boogie-kursseilla oppimassa moovseja. sit oli ylisuuret henkselifarkut ja muhkea pipo, tietty :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kunniasta Aniliini :) Lämmitti mieltä etenkin kun blogini on ollut sattuneesta syystä viime aikoina turhan hiljainen. Koetan antaa panokseni, mikäli saan aikaiseksi.

  VastaaPoista