perjantai 10. helmikuuta 2012

töissä kotona

Aniliinin kotikonttori koostuu keittiön pöydästä ja tautisen kovasta Aalto-tuolista. Niskat ja hanuri huutavat hoosiannaa kun on yhden työpäivän huonoissa olosuhteissa nököttänyt (oma vika). Residenssissähän on myös tuo työhuoneeksi kutsuttu alue, jota Aniliini ei kertaakaan ole vielä hyödyntänyt - siitäkin huolimatta, että kyseisessä huoneessa sijaitsee tuo ihana senkkikin. Jottai tartteis tehdä, joten oheiset kuvaset nyt inspiraation lähteeksi, vaikka eivät kuvien ratkaisut ehkä kuitenkaan sitä niska-pehvapuolen ongelmaa välttämättä poista.

Kuvat: http://sarahwidman.se

3 kommenttia:

 1. Kivoja inspiraatiokuvia! Näin ergonomia-asiantuntijana on kyllä pakko sanoa, ettei kuvien työpisteissä sitä ergonomiaa kyllä ekana olla mietitty :) Toki ergonomiasta voi tinkiä, jos työskentelyä työpisteellä tapahtuu harvakseltaan.

  Jos harkitset kivan näköisen (ja hyvän istua) työtuolin hankkimista, suosittelen tutustumista ErgoForumin tuoleihin. Oma suosikkini on Hågin Capisco, joka tietysti löytyy itseltä :) Pahoittelut ergonomia-asiapitoisesta kommentista, mutta kun teen sitä työkseni, enkä osaa pitää suutani kiinni ;)

  VastaaPoista
 2. Vinkit ergonomisen tuolin hankintaan ovat todellakin tervetulleita! En ole jotenkin edes tajunnut miten sökönä paikat on aina kotikonttoripäivän jälkeen, kun pitkiä aikoja tulee nökötettyä koneen ääressä huonossa asennossa. Ehkä pitää ottaa oikein asiaksi hommata hyvä tuoli ja siirtyä työskentelemään alakertaan sinne työhuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. No mutta, tässähän on kaksi hyvää asiaa: työpiste konttorilla lienee ergonomisesti hyvä, jos vain kotipäivien jälkeen kolottaa :) Ja sitten se vieläkin parempi asia: pääset hyvällä verukkeella tuoliostoksille ;)

  VastaaPoista