perjantai 17. helmikuuta 2012

sellanen viikko

Se vauhdikas viikko oli sitten siinä (taptap). Tänään aamulla kun silmiä revittiin viidettä kertaa auki epäinhimilliseen aikaan lupasin itselleni ja menosta rasittuneelle sielulleni, että viikonloppuna nukutaan koko lössi niin pitkään että varmaan riittää. Tai siis ainakin siihen kahdeksaan, kunnes alkaa Ipanaisen huoneesta kuulua loppumaton supina. Ja sit ei tehdä yhtään mitään. Paitsi että käydään ehkä kirjastossa. Ja kirpparilla. Ja kylillä hassuttelemassa.

Rutinat sikseen ja viikonlopun viettoon lomps!

What a week! This morning, when I again woke up really early, I promised to myself that during the weekend we all will sleep as long as possible (which means probably an hour more than normally). Anyway, I just want to stand still and do absolutely nothing. Perhaps go to the library. And Flea Market. Great weekend to you all!

7 kommenttia:

 1. Mahtava tuo ipanan lausahdustaulu! Ja nyt tää kaipaa sitä päivä asu -omakuvaa, että kuinka lähelle neiti osui... =)

  Mukavaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu taulu :) Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nanaisen idea oli loistava, joten ryhdyin välittömästi tuumasta toimeen! Nonna, käyn ehkä vielä muutaman kerran (sata tai jotain) silpasemassa nuo uintikierrokset, niin saan oikein hyvän & oma-asukuvauskelpoisen JLo-kropan :)

  Oikein hyvää viikonloppua Nonnalle & Miss Kikille!

  VastaaPoista
 4. Ihan Paras tuo Ipana tauli!! Mukavaa viikonloppua!!

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
 5. Ei juma(latar) &ipana!

  Teette mun Daystä aina bra, bättre ♥

  HYMYYYYY

  jas kiwwaa loppusviikkos, JLo ;DDDDDDD
  Siis ihunaaaaaaa!

  VastaaPoista