sunnuntai 26. helmikuuta 2012

puolalaista rakkauttaSittarin alelaarit ja kirpputoripöydät ovat kerrankin olleet suotuisia meille viikonlopun aikana. Puoleen hintaan bongatut lakanat pääsivät kirjaimellisesti käyttöön hetimiten, sillä testasimme ensimmäistä kertaa pyykinpesukoneen kuivaustoimintoa. Mankelin kautta petiin ja makoisat unet taattu.

Kirpputoriostoksina mainittakoon nuo ensi talvena Ipanalle mahtuvat huopikkaat ja puolalaisen muotoilun omaavat kahvikupposet - söpöt kuin sikapossuset pienenä! Kyllä noista kelpaa ensi kesänä parvekkeella sumpit hörpsiä!

Ipanainen paijaa nykyään kovin ahkeraan kolmea nimetöntä nukkeaan. Vaatteita riisutaan heiltä tuon tuosta ja useimmiten lapspolot saavatkin nukkua pedissään (kaikki kolme samassa) ilman rihmankiertämää. Sittarin alesta löytyi nyt nuo herkullisen pilkulliset nukenvaunut, jotka ikäänkuin sisustukseenkin hupsvaan sopivat. Voi kuulkaattens työnnellään menemään nukkeja vaunuissa tuon tuosta.

The lazy weekend has been so great. Sunny weather, long walk to the Flea Market and great findings. Just cannot wait for the summer, sitting on my balcony and drinking the afternoon coffee from those adorable cups I found today.

7 kommenttia:

 1. taive Hei,

  millainen kuivaava pesukone teillä on ja ovatko kokemukset olleet hyviä?

  terv. lukija, joka miettii, ostaako kuivausrumpu vai selviäisikö yhdellä laitteella...

  VastaaPoista
 2. Yhdyn kyselijäkaartin :)

  Mistä teidän keittiö on ostettu? se näyttää upealta ja omaa rakennusprojektia suunnitellessa kyselen.

  Bea

  VastaaPoista
 3. Anonyymille - meidän kuivaustoiminnolla varustettu pesukone on Samsungin, mutta vastaavia löytyy varmasti muiltakin pesukonevalmistajilta. Tuo eilinen lakanoiden kuivausoperaatio oli ensimmäinen kerta kun meillä kuivaustoimintoa kokeiltiin. Meillä ei kuivausrummulle olisi juurikaan tarvetta ja viehän se tosiaan tilaakin, joten tuollainen yhdistelmäkone muutamiin kuivaustapauksiin on mielestäni oikein hyvä vaihtoehto.

  Bea, keittiökaapit on hankittu ns. halpiskeittiöketjusta, sillä tuollaista valkoista kiiltävää ovea saa miltä tahansa keittiövalmistajalta ja luonnollisesti hyvin kirjavalla hintahaitarilla. Kolmen keittiön kokemuksella olemme kuitenkin todenneet, että laatutavaraa ovat eikä normaalissa käytössä miksikään mene. Suunnittelutyön olemme tehneet itse, joten siinäkin säästää mukavasti kustannuksissa. Tsemppiä rakennusprojektiin!

  VastaaPoista
 4. I dont understand a word you are writing but I realy like your pictures!

  VastaaPoista
 5. Wow! Found your blog via Mamamekko and I must say I love it!

  VastaaPoista
 6. Thanks Mirelle & Dessi for your kind comments! I'm happy that you've found your way to Aniliini - welcome again too!

  VastaaPoista
 7. Mulla on samanlaiset kupit!!! Ihanat! Ne on kirppikseltä! :)

  VastaaPoista