torstai 9. helmikuuta 2012

ovelaa toimintaa

Oisko kellään mitään havaintoa minne Ipanaisen Viiru on hävinnyt? Se on nyt ollut parisen päivää teillä tietämättömillä. Jotain perin hämärää tässä on, sillä Lapsosta Viirun mysteerinen katoaminen ei haittaa eikä etsimispuuhat nappaa. Oheiset havainnoinnit viittaisivat vahvasti siihen, että laps' on itse kissan jonnekin tahallaan piilottanut. Ottaen huomioon myös se seikka, että joskus ei voitu nukkumaan mennä ennen kuin Viiru oli turvallisesti kainalossa.

Kun kysyttiin Viirun piilopaikkaa, lapsi oli hyvin päättäväisesti sitä mieltä, että pienimmäinen serkkupoika on sen ottanut. Ja samalla oli tarjoamassa vanhaa käytettyä hammasharjaa serkulle kyytipojaksi. Itseään pienemmän syyksi laittoi siis. Isältään selvästikin moisen taidon Ipanainen oppinut on.

Viiru taatusti siis löytyy jostakin Anilandian sopukasta ennemmin tahi myöhemmin.

One of Kid's stuffed animals, Viiru (Findus) is lost. We all are pretty sure that the Kid has hided it somewhere and is now pretending that couldn't care less.

4 kommenttia:

 1. Ihastuttava siili, kuka hän on?

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
 2. Siili on Ipanan uusi, synttärilahjaksi saatu peli, jossa noita piikkejä nostellaan ja etsitään pitkiä piikkejä. Oikein passelia & mielenkiintoista puuhaa tuollaiselle innokkaalle kaksivuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Ihana matto! Mistä se on hankittu? Ja pieni söpöläinen teillä tää pikkuinen :)

  VastaaPoista
 4. Matto on aikanaan hankittu Hemtexistä, mahtaakohan vielä valikoimista löytyä? Aina kannattaa kysäistä! Ainakin vastaavaa kuosia löytyy kaitaliinoja - viimeksi huomasin, että ihan kevään sävyissäkin!

  VastaaPoista