keskiviikko 1. helmikuuta 2012

keskellä viikkoaNyt on idän ihmeet nähty ja kotikoloon palattu! Kotona on pärjätty hyvin, mitenkäs muuten. Lapsella riitti höpötettävää ja Ikkä tuntuu olevan coolein tyyppi ikinä.

Alakertaan vilpoisempiin olosuhteisiin siirretty joulukukka puski yllättäen uuden nupun ja oli aloittanut kukkimispuuhat sillä aikaa kun talon emäntä oli toisaalla. Keltainen väri on päässyt pesiytymään myös allasosastolle, jonne alelaareista löytyi uudet pehmoiset ajan henkeen sopivanväriset pyyhkeet. Oli myös napattava ruotsalaisvaateketjusta mukaan tuo nätti mekkonen, sillä eipä tässä enää kuin kuukaudenpäivät niin päästään porukalla lämpimään.

Aurinkoista keskiviikkoa!

And here I am back home again! The rest of the gang has been totally ok at home while Mom has been away. That old flower from Christmas started to bloom again & I bought a new dress to look forward the holiday in couple of weeks.

2 kommenttia:

  1. Meenkin amarylliksen raato puhkes yhtäkkiä kukkimaan! Hurraa! Ylleensä kukat lähitienoollani delaa. Tää ei. Seet tykkäs. Niin määki.

    VastaaPoista
  2. Nuo omituiset joulukukat! Olin jo valmis viskomaan mäkeen, mutta annoin kukalle mahdollisuuden. Kuukaudenpäivät se tuolla nökötti ja palkinnoksi emännän kotiinpaluusta pötkäytti pihalle kukkasen! Hiano!

    VastaaPoista