sunnuntai 12. helmikuuta 2012

> 15 €Aamun kirppiskierros oli jälleen sangen tuottoisa. Talousvaakahan pitää löytyä jokaisen pullantuoksuisen äitylin huushollista. Olisi ollut synti jättää tuo keltainen lasipurkki hyllyyn yksin itkemään. Mustia tumppusiakaan ei ole koskaan liikaa. Ja lapsoselle vihreä muoviauto. Hyvin vähän tällä kiekauksella köyhdyttiin ja kaupanpäälliseksi hyllyjen välistä löytyi Vaari.

The usual Sunday visit to the Flea Market. Great things we found this time, and didn't even pay that much for all that stuff. I've no idea what to do with that old scale, but shouldn't every (desperate) housewife have one? Well, at least it looks good in the shelf.

6 kommenttia:

 1. Hei! Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt. Samantyylinen keittiövaaka löysi tiensä myös meidän keittiöön. Ainakin se on tyylikäs, vaikka ehkä hieman vaikea käyttää...

  Mun on pakko kysyä noista teidän pistorasioista, kun tossa keltaisen purkin kanssa näkyy taas kaksi. Onko noi Schneiderin renova-sarjaa, vai jotain ihan muuta? Itse haaveilen samanlaisista kotiimme, mutta juuri tuonlaisia kaksiosaisia rasioita en löytänyt renovienkaan joukosta. Siellä oli vain sellaisia soikean muotoisia...

  VastaaPoista
 2. mulla on samanlainen auto, mutta punanen! ja se on vanha!

  VastaaPoista
 3. Nonna juu, Renovaahan nuo pistorasiat. Kovasti olen kyllä tykännyt! Pistorasiosta kun ei muuten oikein löytynyt kivoja, joten kuten eräs sisustuksen asiantuntija on aikanaan sanonut - miksi peittää kun voi korostaa. Ainakin vuosi sitten noita kahden setin palluroita löytyi Renova-mallistosta, ehkä se on sittemmin muuttunut?

  Tuijariikka, hauska sattuma! Tuo meidänkin kirpparilöytö on varmaan totisesti antiikkia, ainakin se näyttää vanhalta! Ja onpahan sillä tänään muuten päristelty!

  VastaaPoista
 4. Hienoa vaaka, minulla on samanlainen mutta vaaleansinisenä, perin sen Famulta!

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
 5. Onko noi kokispullot jotkut spesiaalit? :)

  VastaaPoista
 6. Noita pikkupulloja sai aikanaan kylkiäisenä hampurilaisketjulta kun osti isomman aterian :)

  VastaaPoista