sunnuntai 15. tammikuuta 2012

tärkeä nelikko

Muumipappa, Muumimamma, Peppi ja Kissa. Tuo tärkeä nelikko, jotka aina kaapataan kainaloon paapauspuuhien koittaessa. Ja totisesti aamulla herätessä ne pitää ensimmäisenä etsiä syliin ja ottaa mukaan leikkeihin. Pappa on ehdottomasti kaikkein tärkein. Sen niskaparka notkuu metkasti rajusta paijauksesta johtuen.

Jäi kolmannet synttärikynttilät tällä kertaa puhaltamatta kun lauantaiaamuna Pikku-Iivari heräsi kera tylsän yskän. Pikkasen rauhallisemmin otetaan tämä päivä, että saadaan tyttö pelikuntoiseksi seuraavaa viikkoa varten (tosin pitihän pienet pulkkatyypit pihalla ottaa aamulla aurinkoisen sunnuntaipäivän kunniaksi). Äitylinsä hipsii loppuviikosta länsinaapuriin pariksi päiväksi ja muutenkin meno voi äityä aika haipakanpuoleiseksi.

Moominpappa, Moominmamma, Pippi and Cat - kid's most important toys. Whole family is taking slowly today, as the kid is feeling a bit ill.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun auringon valo tulvii kuviin :)

    Toivottavasti Iivarssoni tervehtyy pian :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos AnnaW! Mies jää kotikoloon huomenna nyt jo kyllä paremmin voivan Ipanan kanssa. Parempi olla kokonaan tervehtynyt kun taas mennään hoitoon.

    Auringon valo on viikonloppuna ollut aivan mahtava - tuo myös nätisti kaikki pölyt näkyviin ja entäs nuo ikkunat sitten... Arg! :)

    VastaaPoista