perjantai 16. joulukuuta 2011

vähän blögeilyä

Viimeisin verkkokauppatilauspaketti odotti postissa noutajaansa. Perin harmillista, ettei ostoksia pystytä tällä kertaa kaikelle kansalle esittelemään, sillä joululahjoiksihan suurin osa hankinnoista menee. Mutta eipä onneksi tuo yksi ihanainen leikkuualusta! Oi, se sopii Anilandian keittiöön täydellisesti!

Pienimmäisen majaprojekti on onnellisesti saatu päätökseen, mutta ei valitettavasti mahtunut laatikko pienokaisen huoneen ovesta sisään. Hätä keinot keksii ja jahka Mies kotiutuu kustannuspaikaltaan, se nostettakoon sisälle huoneeseen Ipanaisen ikkunasta.

Ja kas, viikonloppuhan se siinä jo melkein ovelle kolkuttelee. Tänään illalla tiedossa vähän blögeilyä, huomenna ostoskiekautukselle pääkaupunkiin ja ehkä hieman lahjojen paketointia. Ja vähän lisää blögeilyä.

Ja juu hei, lienee sanomattakin selvää, ettei meikä noita pipareita ole tod leiponut. Ja kyllä, sukkahousutonttu mulkkaa, koska sitä ottaa päähän. Täytyy pikimiten selvittää, mikä tontun mieltä oikein painaa.

3 kommenttia:

  1. Anilandia on komian kaunislandia!! Onon,
    ja ikkumasta mökkiä :D

    Mahtivaa weekendii ja glögeillään! (kun on vahvarikin OUSISSII :DD)

    VastaaPoista
  2. Hejsan Vi! To be honest, I haven't done them myself, no way. I'm not that handy in baking & I didn't have time either so I bought them from a local bakery :) Delicious they are indeed!

    VastaaPoista