sunnuntai 4. joulukuuta 2011

uusia projektejaKylänraitille oli avattu uusi kirppari ihan kivenheiton päässä Anilandiasta! Oli vielä halli niin putsplank, että ilo oli kävellä läpi roinaa notkuvien pöytien. Sijainniksi voi melkein vielä lukea keskustan, joten ihan noin kartsareissulla pystyy kivasti piipahtamaan. Mukaan tarttui jouluinen tyynyliina ja säästöelefantti.

Oma torppahan on ollut valmis jo jonkin tovin, joten toki yksi talonrakennusprojekti (tai nuttusenkutomis) pitää jatkuvasti päällä olla. Meidän pikkuipana on kovasti majanaisia ja sujahtaakin aina tilaisuuden tullen peiton alle majaa leikkimään. Aniliinin töissä oli tarjolla eräs hyvin isokokoinen pahvilaatikko, joka kertana eräänä roudattiin kotikoloon salassa Pikku-Iivarssonin uteliailta silmiltä. Nyt sitä ollaan puuhattu varastotiloissa pienimmäisen nukkuma-ajan koittaessa ja kohta päästäänkin torpan ulkopinnan maalauspuuhiin. Valaistussuunnitelma on tehty ja myös tapettia olisi tarkoitus sivakoida seinälle. Tuo funkkistyylinen maja esitellään täällä taatusti myöhemmin, joten stay tuned!

Jaajuu, tuossahan tuo nuttunenkin sitten koreilee! Ja seuraava nuttusprojekti onkin jo suunnitelmissa!

Ja oikein hyvää kakkosadventtia!

5 kommenttia:

 1. Oikein kivalta näyttää nuttunen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos leenaelina! Hurjan koukuttavaa tommoinen kutominen!

  VastaaPoista
 3. Superhieno nuttu! Eikös olekin samanlainen kuin Kotipalapeli-blogin haasteessa? Sellaisen ajattelin puikotella serkunpojalle joululahjaksi mikäli aika antaa periksi :]

  VastaaPoista
 4. Just se! Mäkin meinasin pistellä vielä yhden nutun ennen joulua - voi olla, ettei aika ihan riitä täksi jouluksi, mutta katotaan :)

  VastaaPoista
 5. Nuttu on ihana! Sisältö kans. Pitäiskö alkaa nuttuileen?!

  VastaaPoista