keskiviikko 28. joulukuuta 2011

tutiton


Noniin, Ipanan tutti oli päivän aikana hupsvaan "mennyt rikki" ja sitä porukalla kovasti illalla ihmeteltiin. Kokeiltiin suussa - juuei ollut hyvä ollenkaan. Poishan se pirulainen piti lopulta heittää. Edelleen tutti oli siellä roskiksessa rikkinäisenä kun paapaamisen aika tuli ja toki siitä keskusteltiin. Fiksu viisi-päivää-vajaa-kaksivuotias ymmärsi, että eipä sitä roskiksesta kannata rikkinäistä tuttia enää suuhun laittaa. Huoneessa on hiljaista, joten taisi lapsonen nukahtaa tutitta.

Jahas, komento takas. Huutohan siitä tuli ja kaupasta pitäisi heti käydä ostamassa uusi eheämpi tutti. Vanhemmat pysyivät tarmokkaana eikä suru ole onneksi enää puserossa. Tasaisen niiskutuksen jälkeen huoneessa on jälleen hiljaista. Voi lapsrukkaa. Toivotaan parasta. Eniten jännittää huomiset päikkärit, mutta Mummi taatusti hoitaa homman kunnialla kotiin.

Muutama kuvanen pukin tuomista lahjuksista - oltiinpa me kilttejä!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sinulla, nautin niiden katselemisesta!
  Kivat tuttivaiheet teillä menossa, tsemppiä ja menestystä :)
  Rattoisia vuoden viimeisiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Jännittäviä aikoja tosiaan elellään tuon tutin poisjättämisen suhteen. Toivotaan tosiaan jatkossa mahdollisimman helppoa tutitonta arkea.

  Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin pari viikkoa sitten alotettiin tutiton elämä ja parin yön jälkeen oli luovuttaminen varsin lähellä. Mutta nyt on alkanu jo tasaantuun. ;D

  VastaaPoista
 4. Kylillä tuttijuttuja kun on kuullu, niin lähtökohtaisesti on kai mennyt hyvin muutamaa ekaa päivää lukuunottamatta. Meinattiin, että ennen kahta ikävuotta pitää tutti pois olla ja aika tiukoille meni :)

  VastaaPoista
 5. Hienot seinäpyörylät! :)

  KTku

  VastaaPoista
 6. My son also got the Moominhouse for xmas! Sooo cute!

  VastaaPoista
 7. Yes! It has been a huge success here with all those tiny cute things included!

  VastaaPoista