torstai 29. joulukuuta 2011

tulis jo kevät
Paikallispuodissa alkoi alennusmyynnit, vaikkei toki muijaa alennuksesta saakkaan. Kankaasta piakkoin hurautetaan uusi verho Anilandian keittiön ikkunaa koristamaan. Mutta olihan alennuksessa oli nätti mekko, joka surkeana huusi aletangosta mukaan.

Haikein mielin tässä joulukoristeita on laatikoihin pois korjattu. Joulun lyhyyttä korosti Tapsan koettelemukset eikä kuusikaan ole enää komeimmassa kuosissaan kun neulasia noin hurjasti päivittäin irrottelee.

Jou, ilouutisia raitoja halajaville blogitovereille - Marimekko tuo kuuleman mukaan keväällä kauppoihin keltavalko- ja vihreävalkoraidalliset trikoolakanat. KELTAVALKORAIDALLISET TRIKOOLAKANAT! OUMAI! Sinne turahti sievä ajatus lakanoiden ostokiellosta (jonka tietenkin keksi Mies), sillä ne yksilöt on valitettavasti ihan pakko hankkia. Heipat!

6 kommenttia:

 1. o-ou...kai ne lakanat on hankittava hunajaankin!!! :D hyviin uniin voi aina sijoittaa vähän enemmän ropoja...tai mitä selityksiä sitä nyt keksisikään että ne PITÄÄ hankkia. ;)

  VastaaPoista
 2. Kannatetaan! Trikoolakanoiden ostaminen on kuin laittais rahaa pankkiin! :)

  VastaaPoista
 3. Ehkäpä pitää keltaraidallisten lakanoitten myötä ostaa toiset iki-ihanat trikoolakanat. Muita ei oikein haluttais käyttää kun ne ovat niin mukavat:)

  VastaaPoista
 4. Olet Katjaseni niin oikeassa! Pitäisin meidän mustavalkoisia trikoolakanoita käytössä vaikka koko ajan. Keltaraidalliset ovat siis enemmän kuin tervetulleet. Hienoa, että Marimekko ottaa muitakin värejä valikoimiinsa!

  VastaaPoista
 5. Olen kuullut vain positiivista noista lakanoista ja nyt innostuin itsekin!! Keltaiset!! Ihanat varmasti!

  Ainut huono puoli noissa on, ettei niitä ole ainakaan vielä parisängyn peittoon sopivia. Vielä kun sen muutoksen tekevät mallistoon niin pääsee tämänkin talon herrasväki haaveilemaan niistä!:)

  VastaaPoista
 6. Joulupukki toi mustavalkoiset trikoolakanat ja eilen vähän myöhäistyneen joulusiivouksen jälkeen oli iiiiihanaa sujahtaa saunanpuhtaana niiden alle, tykkään! Uutisesi myötä voisinkin sitten rustata jo ensi vuoden lahjatoivekirjeen! ;)

  VastaaPoista