perjantai 9. joulukuuta 2011

postipojalle hommiaJoulukortit tuunattu ja postimerkit kuoriin livottu. Postipoika saakin kannella paketteja Anilandiaan harva se päivä - monet joululahjakääreisiin paketoitavat lahjat on kuulkaas ostettu tänä vuonna erinäisistä hienoista verkkokaupoista.

Pics, dots and stripes -blogin ihanaisia joulukortteja ei pistetykään jakoon vaan pääsivät tietenkin paraatipaikalle Anilandian todelliselle joulualttarille. urbnCal-kalenteri pääsi myöskin kotikolon seinälle työhuoneeseen kera patterittoman kellon. Muita hankintoja ei parane esitellä, kun lahjusten saajat saattavat olla hoodeilla.

Sanoisin muuten että melkolailla karu keli tuolla ulkosalla! Lunta tulee vaakatasossa ja on tehnyt sitä jo aamusta. Se on talvi ny! Ja perjantai!

4 kommenttia:

 1. Ja meet nii sitä lunta ANELTIIII :D
  Sain kans snögee sillee et ripsarit vinossa (ja ite kansse), mut tyggäsin! Ja näytin monsteerilta, mut tyggäsin :DDD

  Nettibutiikit ruuules! Meen loota on ihan täynnä, välillä pelkäilen että joku nyysii paketit, kun posteys jättää kannen auki, urpo?! Toiv teilläpäin ei-urpo.

  Tosi makeen näköstä taas teillä. Ain!
  Ja kortit!

  VastaaPoista
 2. Joo, nyt sitä lunta tuli et varmaan riittää! Pysyis nyt sit maassa ainakin jouluun asti - eihän se Petteri-poro pääse pihalle paketteja tuomaan ollenkaan, jos ei oo lunta!

  Pirteetä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista