tiistai 13. joulukuuta 2011

kuusipuuTuo mahtava joulukuusemme näyttää mistä tahansa suunnasta kuvattuna isolta kasalta oksia. Onpahan kuusella kokoa ja näköä kun on tilaa ja korkeutta millä mällätä.

Miehellä on maanantaista alkaen puhaltanut muutosten tuulet ja tässä muu perhe yrittää parhaansa mukaan olla mukana menossa. Pääasia kuitenkin on, että nyt tämän perheen työssäkäyvistä aikuisista enää ainoastaan yhdellä kuluu työmatkoihin päivittäin aikaa nelisen tuntia.

Pikku-Mirva sai nätin juhlamekon paikallisesta lastenvaateliikkeestä. Kyllä tuolla tyllitetyllä säihkykoltulla kelpaa joulua juhlia!

10 kommenttia:

 1. Hei!

  Ihanan jouluista tunnelmaa siellä :)

  Huomasin, että teillä on tuollainen vino sisäkatto. Kaikuuko teillä? Ja mikä katon korkeus on krokeimmalta kohdalta?
  Siksi kiinnostaa, kun meillä on talo rakennusvaiheessa ja meillekin on tulossa vino sisäkatto. Minua jänskättää mahdollinen kaikuminen ja mietin miten sitä voisi estää materiaalivalinnoilla. Mitä materaiaalia tuo teidän katto on?

  Kiitos, jos viitsit vastata.

  T. utelias Kirsikka

  VastaaPoista
 2. Samanlaissii joulupalloja meillä, todella erilaisissa joulupuissa...: )
  On nättiä! Tuoksuuko kuusi?
  TipTap!

  VastaaPoista
 3. Ooooohh...!! Ihana iso kuusipuu! Kaunista. :)

  VastaaPoista
 4. Heippa Utelias Kirsikka! Ihan kauheasti ei kyllä kaiu, ja loputkin kaikumiset saisi todennäköisesti pois jos ikkunoihin laitettaisiin verhot :) Katon korkeus korkeimmasta kohdasta on nelisen metriä ja se on ruiskutasoitettua kipsilevyä. Tsemppiä rakennusprojektiin!!

  Niina O, oi kyllä tuo kuusipuu tuoksuu! Vielä pitäis ehkä hommata jotain nauhoja, kun pelkillä palloilla puu näyttää aika pliisulta. Minkälainen joulupuu teillä sitten onpi?

  Kiitos Leena!

  VastaaPoista
 5. Iso juttu tuo miehen työmuutos, onnea!

  VastaaPoista
 6. On se! Työmatka-ajan puolittuminen kolmannekseen on tosi iso juttu.

  Mutta eläköön meikäläisen etäpäivät, ettei viidesti viikossa kuitenkaan tarvitse bussien penkkejä tuntikaupalla kuluttaa. Huomenna taas 5:30 väckarklockan ringer dingdingdong (men ja skulle vilja somna om) :)

  VastaaPoista
 7. Ihana sellainen jännä pysähtynyt tunnelma kuvissa. Joulun taika on käsin kosketeltavissa! Niin kaunista... *huokaus*. Tosi hyvä nuo miehesi uudet työkuviot, kovasti jaksamista sinulle työmatkojen kanssa. Onneksi sulla on etäpäivät! Ja onneksi ensi viikolla on joulu niin pääset lepäilemään ja lataamaan akkuja. Kiitos ihanasta blogista :) :)

  JohannaMaria

  VastaaPoista
 8. What a lovely and tall tree! Our's is not nearly as big ;)

  VastaaPoista
 9. Kuusihan näyttää hyvältä! Ja muutenkin teillä on niin kaunista, että ah! Joulutunnelma välittyy kuvista, sopivasti :) Meillä kuusi tilauksessa, naapurit lupasivat tuoda. Laitetaan kyllä ajoissa sisään, että ehtii nauttia..

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanasta kommentista, JohannaMaria! Työmatkakulkeminenkin taas helpottaa, kun alkaa olla valoisampaa. Onneksi parempaan suuntaan ollaan jo menossa!

  Malene, this year for the first time we had the change to have a really, really huge christmas tree in our new house - I love it!

  Tiinakaisa, kiitti! Ajatella, että ensi viikolla on jo jouluaatto! Huh!

  VastaaPoista