sunnuntai 11. joulukuuta 2011

kuusi tupaanSunnuntaiaamun kirppiskierroksen tuloksena nätit lapaset ja tarrajäljillä pilattu lääkekaappi. Ystävämme asetoni ja puolituntia ravakkaa hinkuttamista teki siitä kuin uuden! Tarpeeseen tuli, vaikka Mies äänekkäästi yrittikin protestoida tulevaa ostotapahtumaa eikä nähnyt kaappivanhukselle sisustuksellista potentiaalia. Joutui tietenkin perumaan puheensa myöhemmin kun näki millainen kaunotar siitä saatiin.

Iltasella olisi tarkoitus etsiä jouluisat sävelet Spotifystä ja nostaa joulukuusi tupaan. Aiempina vuosina tähän aikaan (paitsi viime vuonna, kun asuttiin vuokralla ja muutto häämötti) kuusi onkin ollut sisällä koristeltuna jo hyvän aikaa. Aniliinin mielestä on sääli nauttia kuusesta vain hetken, jos se vasta aatonaattona sisätiloihin pääsee ja juhlakoristelunsa saa.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia-lämmin tunnelma! ❤
  Meillä on samanlaiset lapaset, mun on vaan punaset.
  Ihan parhaat.

  VastaaPoista
 2. Tulispa oikein kunnon pakkaskeli, että pääsisivät tumput tositoimiin! Ihan helmi kirppislöytö ja muutamalla eurolla!

  VastaaPoista
 3. Meillä ollaan samaa mieltä, että kuusi on kivoin ennen joulua ja jouluna ja siksi se onkin kiva tuoda sisään jo hyvissä ajoin. Tosin tuo meidän perheen pikkutonttu saattaa seota siitä ihan täysin ja on vielä mietinnässä, minä päivänä sen ensi viikolla hakisi. Alkuviikosta nyt varmaan kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Jep, sekoamisvaara on olemassa :) Voi että sitä säätämisen ja innokkuuden määrää!

  VastaaPoista