tiistai 27. joulukuuta 2011

city girlAlkuun varoituksen sana. Seuraavat kuusi virkettä sisältävät suoranaista kettuuntumista eli hyppää rohkeasti yli, mikäli aikuisihmisen vitinä ei kiinnosta.

Päästiinpä eroon jouluruoista (ja pakastimen sisällöstä) kertaheitolla, kun Tapaninpäivän aamuna herättiin sähköttömyyteen (joka siis tietenkin edelleen jatkuu). On sellanen fiilis, että vois heittää joulukuusen pihalle samantien, kun tuo joulumielikin kummasti katosi eilisen päivän aikana. On sitä urbaani ihmislapsi kyllä uskomattoman avuton kun ei mikään toimi ja makkarat pitää paistaa takkatulen hiilloksessa. Trion pienintä meno tuskin haittasi, Aniliinillahan tässä kaikkein isoiten jotain otsasta ulos kasvaa, mikä kovin naurettavaa & lapsellista olikin. Mikäli ajatukset tuntuvat tänään sekavilta tahi hitailta, se johtuu ainoastaan aamuisesta tukanpesuuhetkestä jääkylmällä vedellä & aivojen jäätymisestä. Onneksi sorvilla on valoa, kahvia ja lämmintä ruokaa.

Iloisempiin asioihin siis eli leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä (ja hartaasti toivomma, että kotikoloon palautuvat sähköt tämän päivän aikana)!

[edit klo 21:40 - Ei ollut sähköjä Anilandiassa kun kotikoloon palattiin ja vahvasti asennoiduttiin jälleen aamuiseen aivojen jäädyttämisoperaatioon huomenna aamulla. Mutta ihme tapahtui ja nyt pesässä on sähköt! Voi tätä ihanuutta!]

4 kommenttia:

 1. Mä NIIN ymmärrän sua! -Koo-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Koo! Näin jälkeenpäin ajateltunahan moinen käyttäytyminen oli niin kovin lapsellista ottaen huomioon ettei joillakin ole vieläkään sähköä tai lämmintä vettä. Hengissähän tässä selvittiin kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Voi kuule Aniliini - mä niin komppaan sua...meillä loppu joulupäivänä öljy eli sinne män myös lämmitys ja lämmin vesi. Jäitä poltellessa se joku kasvo aika suureks tossa otsalohkossa, mikä on ihme sillä niin pirun kylmä täällä pesässä oli. Ja ihan naurettavaa tästä nariseminen mustakin on, kun hengissä kuitenkin ollaan. Osaapa taas arvostaa "mukavuuksia"! ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nanainen, huh, luulin jo jääneeni ainoaksi hassuksi aikuisnarijaksi tällä telluksella. Kyllä on mukavuudet tosiaan suuremmassa arvossa Tapsan jälkeen!

  VastaaPoista