tiistai 8. marraskuuta 2011

uutta sisältöä tiistaihin

Sisustusta ja lifestylehenkeä inspiroivia uutukaisia ohjelmia tuntuu putkahtelevan telkkarista ulos kuin sieniä sateella. Uusin näistä esitetään Maikkarilla tiistaisin ja kulkee nimellä Tyylivarkaat. Ensimmäisen jakson perusteella aika kivan tuntuinen konsepti, jossa ohjelman juontajatytöt käyvät tyylivarkaissa kodeissa ja poimivat parhaimmat ideat mukaansa viikon muutoskohteeseen.

Olipa muuten pitkästä aikaa raikas sisustusohjelma, jonka muutoskohteesta tuli todella upea! Muutoskohteen uusitut toiminnot ja tyyli käydään kerrankin perusteellisesti läpi katsojan samalla silmillään ahmien vinkkejä oman kotinsa sisustukseen. Plus kurkkimishetket taidokkaasti sisustettuihin koteihin tuo oman lisänsä hurjaan inspiroitumiseen. Tykkään!

Ja kaikesta tästä tiistain sisustuksellisesta annista innostuneena Aniliini klikkaili samoin tein ostosreissulle Varpusen uuteen verkkokauppaan. Valinnan vaikeus oli huikea ja ostoskorissa kävi useampikin vaihtoehto, mutta tuohan Anilandiaan lopulta hankittiin. Klikkailkaapa tekin ostoksille!

Kuvat:
http://pikkuvarpunen.blogspot.com
http://varpunen.bigcartel.com

3 kommenttia:

  1. Minäkin tykkäsin tyylivarkaista! Tuli tosi toimiva yksiö!

    VastaaPoista
  2. Niin tuli! Ja tiistailta onkin selvästi puuttunut oma ohjelmansa, vaikka pahastihan se menee USA:n x factorin kanssa päällekän :)

    VastaaPoista
  3. Äh, mä en nähnyt tyylivarkaita mutta täytyy katsoa ensi kerralla! Ihastuttava säilytyspussi! Pinossa on hieman samantyylisiä :)

    VastaaPoista