keskiviikko 16. marraskuuta 2011

tuoksua odotellessaBlogitoveri sai aikaan positiivissävytteisen hyasinttihimotuksen ja onneksi niitä löytyikin kauppareissulta. Tuon jouluruusun todennäköisesti ahdistan rassukan kuoliaaksi joka tapauksessa vaikka kuinka hyvin hoitaisin, juttelisin tahi valoisassa kasvattaisin. Totuus sen kanssa kun nähtävästi on, että se viihtyy viileässä. Vilukissa ja jouluruusu eivät valitettavasti mahdu saman katon alle, ei.

Olisitteko mitenkään uskoneet, että ulkotiloista sisätiloihin siirtyneet blogivalot pääsivät tuollattees nuon ikkunaa koristamaan? Ihan yllätyin kuulkaa itsekin!

7 kommenttia:

 1. Löysit niitä! Hyvä hyvä:) Meillä on viime vuotinen jouluruusu säilynyt hengissä sisätiloissa, kun laiskuuttani en ole jaksanut istuttaa sitä pihalle. Jännityksellä odotan kasvattaako se kukkanuput lehtien seuraksi.

  VastaaPoista
 2. Juu löyty! :)

  Tuon jouluruusun lehdet nyt jo kellastaa, vaikka on ollut uudessa kodissaan vasta vajaan viikon. Alakerran työhuone on todennäköisesti torpan viilein, mutta eipä sitä sinne raaski piiloon viedä. Työmatkakin lähestyy, joten ellei se ole hengiltä sitä ennen, on se ainakin sen jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Tarttis hakee meillekin! Tykkään hyasinttien tuoksusta vaikka monet pitääkin sitä liian vahvana. Jos inspiroituis jonkinsorttista asetelmaa väsäämään kun vapaat koittaa :)

  VastaaPoista
 4. Miks pittää olla allergineeee. PÖH.
  Näyttää aivan ihanilta. Sama kippaki löytyis!

  Nauti nuuhkutellen! :)

  VastaaPoista
 5. Tääkin haluu hylasintteja! Kaunista teillä!

  Mulla on samanlainen suhde myrttiin kuin sulla jouluruusuun. Ressukka on taas ihanan ulkokesän jälkeen joutunut sisälle kuivaan, patterin päälle ja tekee hidasta kuolemaa...

  VastaaPoista
 6. Ihana idea tuo räsymattokulhon käyttäminen kukkaruukkuna. Kiitos tästä. Taidan itsekin laittaa omani tämmöiseen käyttöön!

  VastaaPoista
 7. Tuo Marimekon kulho on kyllä uskomattoman monikäyttöinen. Peruspopparit, -tomaatit ja mandariinit on ihan normisettiä, mutta tokipa siinä ollaan rairuohot ja hyasintitkin kasvatettu :)

  Jouluruusunenkin vähän piristyi, kun vein sen ihan ikkunan viereen nököttämään. Toivotaan sille siis pitkää ikää nimim. tokkopa mies tietää missä kastelukannua säilytetään

  VastaaPoista