perjantai 18. marraskuuta 2011

me, myself & BessuPostimies on ahkeraan viime päivinä kanniskellut mainoslehtisiä leluista ja muista lapsia hivelevistä virikkeistä. Meillä Ipana ahmii ihastuksissaan noita lelukatalogeja mm. iltapuuron yhteydessä etsiskellen tuttuja elementtejä kuten Muumeja, Barbapapoja, Legoja ja Kitikissasia. Vihaiset linnut, eli "ängbööt" huomataan toki myös.

Hommahan menee niin, että perheen pienin ei ymmärrä tuon taivaallista joululahjoista tahi -pukeista. Maininta tonttujen kurkkimisista ikkunoista sai lapsen kovin vakavaksi ja välittömästi tämä riensi kurkkimaan ikkunasta mihin se tonttu hävisi. Siis mikä tonttu?

Meilläpä oli tyttöjen ilta toistamiseen ja käytiin kääntymässä Kummitädin luona junaradalla leikkimässä ja muuten vaan hillumassa. Lapsonen puhui taukoamatta illan tapahtumista kotimatkalla, iltapuuhissa, puurolla ja unilaulun aikana. Kyläilyä muistellaan todennäköisesti vielä (hyvin) pitkään.

Seuraavaksi lauluohjelmaa kera ABC-linjan viinin. Pahaahan se on, mutta näinä aikoina pitää hifistellä. Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti