perjantai 25. marraskuuta 2011

ei valmistunut ajallaan nuttu, ei

No voi hittiläinen! Tavoitteeksi asetettiin saada pienimmän nuttunen valmiiksi ennen huomenna alkavaa työmatkaa eli marraskuun aikana, jotta se olisi ehtinyt mukaan osallistumaan blogitoverin kässäaiheiseen haasteeseen. Napinläpiä, sivusaumojen kiinnittämistä ja viimeistelyä vaille valmiiksi nuttunen toki saatiin. Vasempaan etusormeen on parin viime päivän aikana ilmestynyt langanlaiha punertava uomanen, kun nuttua on pistetty kutoen menemään oikein urakalla. Luovuttaa pitää nyt ja sepäs Aniliinia himppasesti sapettaa. Pakkaakin näet pitäis.

Mutta paljon iloisempiin asioihin! Kattoon on illan aikana kiinnittynyt kodin taatusti kaunein joulukoriste, joka saanee ilostuttaa Anilandian väkeä pidemmänkin ajan kuin pelkästään joulun. Siitä kuvamateriaalia luvassa heti huomenissa! Kiitos vielä Minnalle - oli tosi kiva tavata noin oikein livenä!

Nyt kanavat kutoselle, nupit kaakkoon ja hyvää perjantai-iltaa sinne!

6 kommenttia:

 1. Kuuleppas Aniliiniseni. Minä toivoisin, että saisimme nauttia kotinne kuvista ISOMPINA!
  Teillä on niin upeeta. Isompia kuvia. Kiitos. :)

  VastaaPoista
 2. Oukki doukki, täytyykin koklata miten tää Bloggeri oikein toimii tollasten isojen kuvien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Pisteitä kuitenkin nuttuyrityksestä! Itse kun en uskaltanut alkaa elvyttämään kutomataitojani ihan noin vaativaan hommaan ;) Meillekin kotiutui tänään katosta roikkuva ihanuus samaisesta putiikista :) Annan myös ääneni isompien Anilandia kuvien puolesta!

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon pitkään jo toivonu isompia kuvia!!! :))

  VastaaPoista
 5. Aniliini, yritys erittäin hyvä! Ja sitäpaitsi saatat vielä ehtiä. Ei ole nimittäin lainkaan varmaa, etteikö aikaa pidennettäisi, jotta kaikki ehtivät varmasti mukaan. Päivä tai viikko sinne tänne kunhan saadaan mahdollisimman paljon takkeja mukaan! :)

  VastaaPoista
 6. Rillis, olis muuten ihan sikasiistii jos aikaa pidennettäisiin!! Mä saisin sen oikeesti sit valmiiksi & kuvattua käyttäjänsä yllä! Jei!

  VastaaPoista