torstai 6. lokakuuta 2011

tekemättömiä projektejaYöpöydällä odottelee uutuushömppä, joka kutsuhuudoin houkuttelee lukemaan. Sohvan nurkalla taas nököttää kaulahuivin alku, jota sormet syyhyävät kutoamaan. Varastoon on ilmestynyt puulava, joka odottaa "Pilates-tuntien alkamista". Kivaa puuhaa riittäisi, mutta ei vaan aika riitä.

Nytkin mammasti matkottaa sohvanreunalla ja kuuntelee takkatulen liplatellessa kun sade hakkaa ikkunaan ja puut villisti heiluu tuulessa. Ei se oikeasti laiska ole, ehei, sillä ei vaan ole tarpeeksi tunteja vuorokaudessa kivaan puuhasteluun. Mutta onneksi edessä siintää viikonloppu!

Torstaipäivän huikein hetki oli kuitenkin se, että Pikkutipulle maistuu jälleen ape. Ruikuliksihan se polo tuolla menolla menisi, jos pipeys olisi vielä pidempään jatkunut. On se metkaa, kun flunssa vie ruokahalutkin tykkänään.

Se olis hyvää torstai-iltaa sinne sitte!

2 kommenttia:

  1. saisiko vuorokauteen oikeasti lisää niitä tunteja? sellaisia jotka olis varattu kaikelle tekemättömälle, ja ne voisi sijoittaa mieluiten iltapäivälle :) kiva muuten kun kävit blogissani, ja että itse löysin tänne, jee!

    VastaaPoista
  2. Jep, lisää vuorokauteen tunteja ja virtaa meille puuhastelijoille! Kiva, että tulit vastavierailulle - tervetuloa Aniliiniin! Löysin upeaan blogiisi Kanelimaan kautta, ja onneksi löysin! Kivaa perjantaita sinne!

    VastaaPoista