sunnuntai 16. lokakuuta 2011

sunnuntai on kaikkein kivoinArvaattekos missä aamusella käytiin? No kirpparilla hillumassa tietty. Kyllä piti jälleen päivitellä oikein ääneen, miten järkyttävää tavaraa ihmiset myyntiin laittavat ja millä hinnalla! Järjettömyyden huippuna eräällä pöydällä nökötti KÄYTETTY VESSAHARJA, kaksi euroa. Eh...

Onneksi ei kuitenkaan tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla ja tokihan mukaan tarttui muutama uusi tavara, eikä edes köydytty juurikaan. Mies päivitteli tietenkin uutta puista sisustusesinettä, mutta hiljeni nopeasti kuullessaan tuon aarteen hinnan - vaikka uskalsi vielä mumista jotain tyyliin "emmää tommosta kyllä omaan kotiini hankkisi". Lapsoselle uusi kuorma-auto ja juuri nyt niin kuumaa kamaa oleva puu-pete-te-te-te-kirja, joka siis myös Puuhapetenä tunnetaan.

"Pilates-tunnit" varastotiloissa ovat alkaneet, tosin kehonhallintatekniikkaa tahtoikin sitten loppupeleissä harrastaa, uskokaa tahi älkää, Mies. Ahnas tarkoitus kas kun on, että alakertaan sijoittuva puulavapöytä olisi valmis ensi viikonloppuun mennessä, jolloin Anilandiassa juhlitaan jälleen tupareita.

2 kommenttia:

  1. No ostitko, wessaharjan? ;D

    Sait sitte "käännytettyä" miehen. Kuis se kävi?! :D

    VastaaPoista
  2. Meinasin, harja kävi jo ihan ostoskorissa, mutta sitten muistin, että sinikeltaisesta tavaratalosta saa kivempia alle eurolla! :)

    Käytin Miehen käännyttämiseen lapsiperheissäkin tuttua "kiristys, uhkailu, lahjonta" -menetelmää - toimi!

    VastaaPoista