maanantai 3. lokakuuta 2011

poks

Aamu vaikutti oikeastaan sangen lupaavalta sateesta ja maanantaistatuksestaan huolimatta kunnes toverityötietokone päätti avata System Error -ikkunoita sadoittain ja lopulta höpöttää jostain Hard Disk Failuresta. Nyt tuo rakkine on siis toimintakyvytön, kuten omistajansakin. Onneksi ihminen on sentään edes joskus niin fiksu, että tallettaa tärkeät tekeleensä jonnekin muualle kuin koneelle.

Nyt alko ottaan päähän toi järjetön sadekin.

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo kuviollinen tyyny. Ootko ostanut kankaana vai valmiina tyynynä?

  VastaaPoista
 2. Heippa Katja! Tyynynpäällinen on hankittu länsinaapurista, Little Studion verkkokaupasta. Sieltä löytyy paljon muutakin kivaa, kuten esimerkiksi julisteita :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Sade harmittaa täälläkin..kirjoittelee usi lukijasi..

  VastaaPoista
 4. Heipähei Riitta Sinikka & tervetuloa Aniliiniin! Onneksi nyt vähän helpottaa tuon sateen kanssa - uudeksi harmitukseksi tosin tuli mieletön nuha!

  VastaaPoista
 5. Auts! Tsemppiä!

  Asiaa ei auta sekään, että sitä konetta ei ihan heti tulla näkemään takaisin kotosuomessa...

  VastaaPoista
 6. No älä. Entäs sitten ne varakoneet? Tänään meni puoli päivää pelkästään päivityksiä asentaessa ja odottaessa ohjelmien avautumista. ARGH!

  VastaaPoista
 7. Piti vielä mainitsemani, että ei se kovalevy minnekään poksahtanut. Virushan se pirskutti oli. Naamioi pirulainen itsensä niin, että tällainen ei niin syvälle tietokoneiden maailmaan perehtynyt osannut muuta kuin mennä virran mukana. Hittiläinen sentään!

  VastaaPoista
 8. Mutta mikä onkaan tuo pieni pingviini joka kurkistelee viimeisessä kuvassa puskasta? Vaadimme lisäkuvia!

  VastaaPoista
 9. Pingviini on ihanan
  Aarrekidin uutuuksia! Lisäkuvia tulossa!

  VastaaPoista