perjantai 28. lokakuuta 2011

perushuttua

Eipä olisi koiranleuka itsekään ikimaailmassa uskonut, että seuraavasta aiheesta turisee blogissansa. Kuinka huippua nimittäin onkaan löytää postilaatikosta erään kauppaketjun asiakasomistajalehti. Niin siis se keskittämisjuttu, tiedättehän.

Mutta uskokaa pois, sen lehden välistä löytyy on todellinen aarre! Kyse on nimittäin piskuisesta ruokalehdykkäisestä, josta löytyy aivan uskomattoman hyviä & helppoja reseptejä tällaiselle urbaaneissa olosuhteissa asuneelle wannabe-martalle, joka polttaa vedenkin pohjaan.

Erityisesti osio "Valmista vikkelästi" on kullanarvoinen - mikäli yhdistää kolme sudennälkäistä tämän perheen yksilöä saman katon alle - oivoi, lopputulos voi olla jopa katastrofaalinen. Kuulkaa ystäväiset, monet herkut on noista resepteistä kokattu ja ihan onnistuneestikin! Jopa Mies kehui kerran.

4 kommenttia:

 1. Tommoset reseptit ois enemmän ku tervetulleita meitinkin huusholleniin. Pliis laita linkki!

  VastaaPoista
 2. No tokkinsa laitan! Tässä tuo uusin lehdykkäinen, joka sai perjantaipäivän ihan uuteen nousuun suhmuraisesta kelistä huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Ihan mainio aviisi, tuo mainitsemasi. Jo on erräänki kerran tässä huushollissa kokkailtu noita ohjeita!
  Ja ihana, että mieskin kehuu! Meillä yleensä tämä rouva yksin kehuu omia keitoksiaan. "ahhh, kylläpä on hyvvää. omnomnom". Ja ympärillä hiljaista. Hehe. Tehköö ite parempaa!

  VastaaPoista
 4. On hyvä lehdykkä, sen mä ain sieltä välistä helistän ja ite emälehti paperkeräilyyn.
  Joskus jopa kasvispöperöökin! Josei, tuunaan (mä ooon tooosi hyvä kröh siinä, haha)
  Ja hoen aterialla kun papukaija jotta hyvää on, onpas hyvää, hirmu maukasta, nam, oikeen maukasta, ompas tämä... Ja tiedän miltä Doodasta tuntuu!! :D

  VastaaPoista