sunnuntai 30. lokakuuta 2011

kotoinen olo

Nyt kyllä muuten aamuisella kirppiskierroksella pissittiin hunajaa niin että roiskui! Muistatteko vielä sensaatiomaisen kätevän, 12-paikkaisen Lahtikon?

"Vihdoinkin normaalivoimin täysinäisenäkin kannettava virvoitusjuomakori. Mallasjuoma Lahdessa on kehittänyt uuden kahdentoista pullon korin, jossa on tukeva kantokahvakin valmiina. Se toimii virvoitusjuomamyynnissä normaalina vaihtokorina.

Nyt voi siis jo kuvitella ostavansa virvoitusjuomia korittain, 24 pulloa oli turhan paljon. Olutta kotiseutuhenkisesti Lahtikoksi ristityssä korissa ei vielä myydä. Alkon mielestä kätevästi kannettava olutkori on alkoholipolitiikan vastainen."

(Avotakka 1978)

Onni kerrankin suosi rohkeaa & kirppissilmä vilkkui valppaana! Nyt siis meiltäkin löytyy tuo lapsuuskodista tuttu oranssinen muoviherkku! Voin jo kuvitella ostavani virvoitusjuomia koreittain, sillä onhan 24 pulloa todellakin turhan paljon!

Mukana menossa myös muita sangen perinteisiä asioita Anilandian letkeänlaiskasta sunnuntapäivästä. Sitä samaa myös sinne toivotan ma.

2 kommenttia:

  1. Tietkö mä kävelin kerran tollasen OHI. Tajusin kääntyessäin et heiii.... ja sen nappaa miekkonen, virnisti mulle!

    Aika paha ;)

    VastaaPoista
  2. No voi hitsi! Seuraavalla kerralla sitten hyökkäät kimppuun heti! Ja miekkonen virnistikin vielä! :)

    VastaaPoista