tiistai 18. lokakuuta 2011

höpötiituTodellinen höpötiitu lähti iltasella Mummin & Vaarin luota mukaan. Sana on vapaa eikä hiljaisia hetkiä tunneta. Aktiviteettia pitää olla siihen saakka, kunnes yöppilaulut on laulettu ja nahkatelkkari kytketty päälle. Huomisen iltavuoron hoitaa äippä, pari seuraavaa taas iskä kun äipän tie vie länsinaapuriin. Totisesti toiminnantäyteinen viikko kaikenkaikkiaan kun viikonloppuna otetaan jälleen yksi otos tuparijuhlia.

Vähänkö muuten tuulee tuolla ulkona!

Ja pahoittelut pissankeltaisista kuvista. Huomenna ollaan onneksi taas valoisaan aikaan kotona. EDIT: Huihai ja ei enää ikinä kultaisensuihkunvärisiä kuvia! Kiitos vielä vinkistä, Pieni Mopo!

4 kommenttia:

 1. kuulostaa niin tutulta tuo höötiituilu, meillä se vaan on jäänyt nuorimmaisella päälle vaikka ikää on jo varmaan nelinkertainen määrä Sinun höpötiituusi. Kuuma vinkki noihin keltaisiin kuviin löytyy googlen Picasa kuvankäsittely-karvalakkiohjelmasta, jonka voit muutamassa sekunnissa ladata koneellesi ja painat vain pipetin kuvaa keltaisen seinän kohdalla niin keltaisuus on käden käänteessä tipotiessään. Kannattaa testata =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hei vinkistä! Kävin heti kokeilemassa - pissanväri on todellakin kuin muisto vain! Pitääkin tehdä kuvasarjakolmikko uudelleen!

  VastaaPoista
 3. Sä olit käynyt hamstraamassa kaikki Blossat! Onneksi olit kuitenkin jättänyt meille sen yhden pullon! =)

  Mukavaa työmatkaa!

  VastaaPoista
 4. Nii olinki! Ja nyt en malta edes maistaa, ettei lopu kesken! :)

  Aurinkoista viikonjatkoa sinne!

  VastaaPoista