tiistai 4. lokakuuta 2011

hilisatoOn eeppinen virhe lähteä hilien paloittelumatkalle ILMAN HANSKOJA. Kas kun Aniliini ajatteli, että nopeastihan nuo pikkuhiliset nakellaan paloiksi nipsnaps ja kuivumaan.

Ensin ei tuntunut missään, ei oikeastaan siis itse leikkausprosessin aikana ollenkaan. Homma lähti käsistä siinä vaiheessa kun hilit oli jo nätisti paloiteltu ja viety kuivumaan varastoon.

Ensin pikkuruista kipristelyä sormissa, jonka kestää nyt kuka vaan. Mutta mitäs jos kokeltaisiin kaivaa nopsaa räkää nenästä hilisin sormin? Tai rapsuttaa kutiavia silmiä? Aiettä teki ilkeetä! Älkää missään tapauksessa ikinä kokeilko!

Nyt kun asiasta pystyy jo puhumaan ilman, että tuntee pientä polttelua kätösissä tahi naaman alueella, kattokaas ny miten hieno sato saatiin aikaiseksi!

4 kommenttia:

 1. mulla käy muuten aina samalla tavalla :) viimeeksi eilen pilkoin chilejä ja menin sen jälkeen (muistamatta enää niitä chilejä) kaivamaan räkäpallon VAUVAN nenästä.....pieni huutohan se siitä tuli ja mulle paskamutsi olo :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on hilit, harmi että hilisormet pääsi yllättämään :)

  Meidän kuopus haukkasi hiliä kun luuli paprikaksi, siitä seurasi iso parku, josta onneksi lopulta selvittiin.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin asuu yksi apinamies, joka käsittelee hiliä ja tulee sitten saunaan sössimään hilikäsillään joka paikkaan... Muistan muutamat kirvelyt itsekin! =)

  VastaaPoista
 4. Eipä ole Aniliini siis yksin hilien käsittelyssä töpeksinyt. Nooh, seuraavalla kerralla sitten tietää - jos muistaa :)

  VastaaPoista