torstai 13. lokakuuta 2011

blossat tulloo!Huomio blögi-ihmiset! Tänä vuonna kutsuhuutomme on kuultu ja Suomen Systeemi on ottanut valikoimiinsa vuosikertablossan, rajoitetun erän tosin. Nyt siis kipin kapin hankkimaan omasi ennen kuin loppuvat. Pullokin on tänä vuonna aikast style.

Koskakohan blögiä voi alkaa siemailla ettei ihan juntiksi luulla? Meidän kaapista löytyy nyt kolme blossapottua.

Kuva:
www.blossa.se

10 kommenttia:

 1. Täällä jo kovasti kaipaan glogiä. Viime vuodelta säästynyt tiiviste meni maistellessa ja nyt odottelen milloin glögit saapuvat. laitoin heti miehelle tilaukseen blossaa, kun on siihen kauppaan menossa! Kiitti vinkistä siis.

  Ja sehän muuten sopii ihan nappiin sienimetsäreissun päätteeksi!

  VastaaPoista
 2. ja aikast hyvää on =) Korkattiin justiinsa tuo samainen Blossa viime viikonvaihteessa ja vähän hurmaannuttiin vienoon mokkaiseen vivahteeseen ja tietysti komeaan pulloon. Fiilis muuten muuttuu täysin kun pullo rupeaa tyhjenemään - lasi onkin yllättävän valkeaa

  VastaaPoista
 3. Himputin pimputti kun ärsyttää ne kaappiin jääneet glögit, varmaan raskausajalta kun en itse niitä juonut ja jostain syystä kukaan muukaan ei niitä tuhonnut. Ärsyttää kun ne pyörii siellä. Pitänee katsoa, onko ne enää elintarvikkeeksi kelpaavaa. Tosin itse tykkään enemmän ruokakaupan glögeistä.

  VastaaPoista
 4. Meillä glögin juontia ei tänä vuonna aloitetakkaan kun ei sitä olla missään vaiheessa lopetettukaan :) Kun ei juo teetä eikä kahvia eikä aina kuuma kaakaokaan inspiroi niin meikäläinenhän hamstrasi glögiä viime vuonna joulun jälkeen koko vuoden tarpeeseen. Glögi kun kelpaa kylmiin kesäiltoihin siinä missä talvipakkasiinkin :)

  VastaaPoista
 5. Minä oon jo aloittanut!! :) tosin alkoholittomalla linjalla.

  VastaaPoista
 6. Kyllä glögi jo maistuis, täytyypä hakea..

  VastaaPoista
 7. Joskus tosiaan joo nuo alkomahoolipitoiset blögit on vähän liian väkeviä tai maustettuja. Mutta tuo kahviin vivahtava vuosikertablossa on taatusti kokeilemisen arvoinen!

  VastaaPoista
 8. kiva, jos sitä taas saa suomesta. kiiruhdan heti pitkäripaisen ovea nykimään....

  VastaaPoista
 9. oi hitsi, hyvä kun muistutit. täällä loppuu vuosikertablossa alta aikayksikön, joulukuussa siitä voi enää haaveilla. kunnon glögi on aina hyvä vierasvara!

  VastaaPoista
 10. Hyvä vinkki, tota pitää ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista