keskiviikko 28. syyskuuta 2011

suosikkinaapuriNo mutta hello lover! Kertokaapa, miten saada lähtökohtaisesti sisustamiseen sillai hippasen perusnegatiivissävytteisesti suhtautuva mies innostumaan tuosta puulavasta olkkarin pöydäksi? Toteuttaa ehkä kysymättä? Harmillista, että raksan aikaiset lavat taidettiin pistää jo halkipoikkipinoon talonlämmikkeeksi (se teki ehkä sen tahallaan). Ehkä porukoilta saattaisi löytyä jokunen mökiltä? Täytyykin muistaa kysyä.

Sortsit siitä, etten millään pystynyt valitsemaan tuosta järkyttävän kivasta norjalaiskodista pelkästään muutamaa kuvaa. TAHDON EHKÄ (oho, capslock) muuttaa tuonne asumaan - norjalaiset kun on muutenkin älyttömän veikeetä kansaa!

Kuvat:
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com

7 kommenttia:

 1. Hahaa..meille on tulossa lavapöytä kaksikerroksisena :D Ihan salaa Karvanaamalta. Tosin veikkaan, että ukko tykkää. Nörttiveli hommas matskut, itse tilasin tänään lasin päälle, kirkkaana vaikka jälkikäteen ajateltuna maitolasisena olis ollu kivempi. Pitäs vielä löytää joku sopuisa kolo, jossa pistää valkoista maalia pintaan.

  Josko iskänpäivän ylläriksi? Mahtuiskohan siskosi nurkissa hääräämään? Aniliini lähtee Pilatekseen (muka), mutta meneekin hiomaan kuormalavoja :DDD

  VastaaPoista
 2. Hei tuo Pilates-ideahan on vallan loistava! Vielä pitäisi löytää ne lavat. Tylsää, kun ei tullut bongattua näitä kuvia silloin kun oli vielä lavoja pihat täynnä.

  VastaaPoista
 3. On kyllä kivoja kuvia ja ideoita tuolla naapurissa ja lähempänäkin toki:) Itse haaveilin joskus lavojen päälle futonpatjoja. Futonpatjat ois, lavoja ei...eikä kyllä nukutakaan enää futoneilla. No, joka tapauksessa lavat on näköjään hyvä laittaa jatkossa talteen:)

  VastaaPoista
 4. Meilläpä kanssa lavapöytää yritetty saada läpi jo hyvä tovi, mutta ei vaan mee. Joudun siis ilmeisesti elämään ilman sitä. Elo on kovaa.

  VastaaPoista
 5. Ehh...olisikohan tässä voinut käydä niin periskummallisesti, että...krhm - mies on Oikeassa?

  VastaaPoista
 6. Kysymättä paras! nimim. salaa lavapöydän hankkinut

  Meidän mökille tuli siis viime kesänä lavapöytä kun kyllästyin vanhaan. Alkukankeuden jälkeen on tuo toinenkin ollut ihan tyytyväinen. Kai se jo tietää ettei sillä oo näihin juttuihin montaakaan painavaa sanaa sanottavana :D

  Onnea vaan lavojen metsästykseen!

  VastaaPoista
 7. Insinöörille sellaiset terveiset, että kyllä se Mies on (kovin insinöörimäiseen tapaan) alkanut hyvien perustelujen & vakuuttelujen jälkeen lämmetä DIY-pöytäajatukseen positiivisesti. Ei, Mies ei ole oikeassa :)

  Yksi puhelinsoitto ja kas, möksältähän niitä lavoja löytyi kuten arvelinkin. Pilateskurssi alkakoon heti viikonlopun jälkeen! Hiphei!

  VastaaPoista