sunnuntai 11. syyskuuta 2011

sunnuntaisutinaa


Siinähän se, viikonloppu. Sujahti yhtä nopeasti ohi kuin tulikin. Anilandiassa kävi vieraita, mukavaa oli. Pienin emännistä oli reipas ja sikeästi uinui vaikka muu väki jatkoi turinaa puoleenyöhön. Toverit kertoivat suunnitelmistaan lähteä töihin ulkomaille - ollapa sitä itsekin vielä nuori ja notkea.

Samaan syssyyn voisin vielä semisti rutista siitä, etten tänä vuonna päässyt kohnaamaan Design Markettiin. Tarkoitus oli hilpasta tänään iltapäivästä, mutta veto oli poissa ja sohva veti puoleensa. Tuleehan tuo taas seuraavanakin vuonna ja onneksi ensi viikonloppuna on Habitare. Ja tupperit hei!

Nautittiin siis aurinkoisesta & lämpimästä säästä, käytiin kirpparilla, keinumassa ja saatiin omppuloita Aniliinin siskolta. Iltapuhteena Aniliini pisti vielä kuivaten muutaman litran mustatorvisieniä (älä sano ei sano joskus juu) ja kiikutti koko komeuden suosiolla varastoon kuivumaan. Lauantaina toveriporukalle tehty sienisoppa oli muuten sen verran herkkua, että pitihän sienimöitä saada lisää kun tilaisuus siihen tarjoutui.

Eipä siin midist - huomenna mennään taas uuteen viikkoon. Saapi nähdä, mitä kaikkea jännittävää se tuokaan tullessaan. Kivat sunnuntai-illat sulle!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Riikka! Laitoin tänään pitkulaisen paketin postissa tulemaan teidän suuntaan, toivottavasti tulee ehjänä perille!

    VastaaPoista