perjantai 9. syyskuuta 2011

pois kaapista


Taisin innostuspäissäni luvata kuvamateriaalia taannoin ranteeseen piirretystä ämmästä, mutta asiaa sen enempää & syvällisemmin pohdittuani tulin tulokseen, että ranteiden paljastelu tuntuu ehkä vähän intiimiltä. Ottaen siis huomioon, että täällä melkolailla avoimesti perheen pienin näyttää naamaansa harva se päivä tahi kuvapaljastelut meidän torpasta kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Oli miten oli, etätyöpäivä tuli ikuistettua kun kamerakin sattumoisin oli käden ulottuvilla. Tuossa se nyt pienesti kurkkii ja hupskeikkaa tultiin ulos kaapista ihan näin viikonlopun kunniaksi!

Alakerran varaston uumenista löytyy edelleenkin purkamattomia laatikoita, joista löytyy ylläreitä poikineen. Kuten esimerkiksi tuo posliininen astia, joka on arviolta viimeiset neljä vuotta ollut joko kaapissa piilossa tahi pussiin pakattuna. Nyt tuo kaunokainen saa alkuun makoilla eteisen kaapin päällä.

Myöhemmin verkkokalvoillenne tulee piirtymään muutama kuvanen torppamme toisesta vessasta & allasosastosta, kuten lupasin. Pidetään kuitenkin jännitystä vielä yllä! Hyvää perjantaipäivää!

3 kommenttia: