perjantai 2. syyskuuta 2011

onhan noita parempiakin ollut


Ne-Na vinkkasi blogissaan sittarin kantistarjouslakanoista eikä moista tilaisuutta voinut tietenkään jättää käyttämättä. Eihän meillä pussilakanoita juurikaan vielä olekaan, joten ihan hyvä että saatiin kaappeihin vähän lisää täytettä.

Taannoisella ruokakauppareissulla taas koriin ilmestyi muoviset mukit - ipanallehan nuo, sillä elellään vaiheessa jossa kaikki asiat pitää nyt saada tehdä "ite". Isot tytöt kuulemma juo nokattomista mukeista, joten ehkä me jo pärjättäisiin tuollaisilla yksikorvaisilla, kymmenen vuoden takuulla varustetuilla malleilla.

Taloprojekti sai periaatteellisen pisteensä eilen, kun tarkastaja-täti kävi kurkkimassa alakerran tilukset virallista käyttöönottoa varten. Samalla nakkasi loppuhyväksynnän koko talolle pihoineen päivineen, vaikkei yläkerran terassilla vielä kaiteita olekaan. Eiköhän nekin valmiiksi saada ennen kuin lumi sataa maahan.

Meinasin heittää hittoon pakastimessa tilaavieneet karviaispirulaiset, mutta onneksi silmäni näkivät Tiinakaisan likööriohjeen. Jouluksi odotettavissa siis muutakin herkkua kuin kinkkua ja kallenmätitahnalla kuorrutettuja munanpuolikkaita!

Lopuksi pienenpieni maininta siitä, että tänään on ollut semisti [sensuroitu] päivä, mutta minkäs teet. Toisen menestys on toiselle menetys, mutta kyllä Aniliini vaan on niin onnellinen toverinsa puolesta. Niisk.

Näin sanoihin, näihin tunnelmiin - oikein pirtsakkaa perjantai-iltaa!

3 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä..

  Mukavaa viikonloppua

  Petra "täti"

  VastaaPoista
 2. Salaperäinen sensuroitu teksti! Toivotaan, että tänään on sitten jo parempi päivä!

  Toivottelee kuvistasi nautiskeleva Nonna

  VastaaPoista
 3. Petra-täti tietää mistä Aniliini salaperäisesti jorisee! Nonnalle kiitos virtuaalisesta myötätunnosta - tämä päivä on kyllä ollut jo parempi!

  Mukavaa viikonloppua teille, leidit!

  VastaaPoista