lauantai 24. syyskuuta 2011

näin meillä lauantainaViikonloppuina, jolloin ei ole mitään ennaltasovittua ja voi vaan olla, meidän perheen löytää varhain lauantaiaamuna kylän kauppakeskuksesta haahuilemasta ja huutelemasta. Sieltä tiemme siirtyy poikkeuksetta suurensuureen markettiin, jonka pihalle auton voi jättää kätevästi perheparkkiruutuun sen ollessa vapaana. Kauppareissun loppuvaiheessa volyymit alkavat olla pienimmällä & nälkäisimmällä sen verran kaakossa, että kannattaa pikkuhiljaa siirtyä kotikoloon ruoanlaitto- ja päikkäripuuhiin ellei tahdo lukea "lapsiaan syyttä huudattavista vanhemmista" kylän paikallislehden tekstaripalstalta.

Lauantaikattaukseen yleensä kuuluu myös visiitti torilla, josta yleensä lähtee matkaan tuoksuvaiset viikonloppukukkaset. Tänään oli tyytyminen markettiversioihin, kun vettä tuhrutti tulla menemään sen verran rivakasti että olisi suotta itsensä läpimäräksi kastanut. Kas, meillähän hipsitään porvarimeiningillä nykyään sisätiloista autotalliin ja sieltä liikenteeseen suoraan kauppakeskuksen lämpimään.

Siinähän se lauantaipäivä jatkuu issekseen. Tipu nukkuu, Aniliini nukkuu ja Mies puunaa autoa. Iltapäiväkävelyt lapsosen herättyä ja herätetoimintana munapitoiset hampparit paikallisgrillissä. Hiekkakakkuja, saunottelua, plutailua ja vuokraelokuva. Normilauantaimeininki.

Ja se olis sitten kuulkaa lauantai-iltaa täältä sinne!

5 kommenttia:

 1. Kiitti Dooda! Lauantai-iloa myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Mies teki Lindströmin pihvejä. Tehkää tehkää! Sairaan hyvä resepti HS:n Ruokatorstai-kirjassa. Asian ydin on kaprikset, joita tulee lisätä runsaasti. Muuten EU:ssa onkin ollut +20 ja rapiat ja aurinkoista. Näin meillä lauantaina.

  VastaaPoista
 3. Täytyypä kokeilla noita pihvejä! Jos ne on EU:ssa hyväksi todettu, pakko olla hyviä :)

  Piti vielä lisäämäni, että katsoin vahingossa eilen illalla vielä telkusta tulleen Coyote Uglyn jämät. Ei olisi pitänyt. Ihan järjetöntä moskaa. Mutta se vuokraelokuva oli ihan jees - tuo Limitless siis. Bradley Cooper on pirun kuuma.

  VastaaPoista