sunnuntai 18. syyskuuta 2011

kippoja ja uusia projektejaTulipahan tänään korkattua aikuisiän Tupperware-neitsyys! Syntisen kalliita ovat muuten nuo muoviset härpättimet! Mutta hyvä emäntä kun Aniliini on, osti hän kutsuilta muutaman purnukan - ihan nättejähän nuo olivat ja varmasti niille käyttöä löytyy. Kiitos ystäväiselle bileistä!

Aloitinpahan uuden projektinkin, blogitoveri-AnnaW:n innoittamana. Tarkoitus olisi saada tuo paksu kaulahuivi käyttöön jo tulevalle talvisesongille, mutta veikkaisin ehkä kuitenkin valmistuvan ensi syksyn mallistoon. Ehkä tuota pystyisi rykimään valmiiksi samalla kun esimerkiksi kyylää Unelmien poikamiestyttöä? Toivossa on hyvä elää.

Meille on pesiytynyt todellinen Muumimaailma. On Papat, on Mammat, on vierailta saadut pyyhkeet, on jopa paidoissa Pikkumyyt. Meikäläisen nihkeä muumikielteisyys on kuin kaunis muisto vaan. Erikoiskohtelun saa ainoastaan Muumipappa, jota retuutetaan joskus niin kovaa, että pitää taas pyytää "antees, antees". Muumipappa-parka on jo ihan näppylöillä kaikesta tuosta hellyydestä.

9 kommenttia:

 1. Siis mähän en osaa kutoa, mutta olen aina ihmetellyt, että miten joku osaa samaan aikaan kutoa ja kattoo telkkaa. Olkoonkin että siellä pyöris vaikka bätselorette! Siis rispektii! :)

  VastaaPoista
 2. Emmäkään osaa kutoa. Syksyisin on vaan niin kiva aloittaa kutomisprojekteja ja löytää niitä puolivalmiina kaapista seuraavana keväänä. Mutta josko nyt sitä ihan innostuis! Kun on muutenkin sellanen hyvä draivi päällä!

  VastaaPoista
 3. Jes, hyvä hyvä:) Varmasti onnistut! Itselläkin pisimmät kutomishetket oli noi keskiviikkoillat Unelmien poikamiestyttöä katsoessa:) Onko sulla ohje, vai meinaatko soveltaa?

  VastaaPoista
 4. Heh, meinasin tietenkin noviisina vaikeimman kautta ja kokeilla omaa sovellusta! Näin tosin vastaavanlaisen kaupanhyllyssä, joten jos mennään oikeella koko ajan niin ihan kovin pahasti ei varmaan mennä (kai) pieleen :)

  VastaaPoista
 5. Eiköhän sellaisen voi tehdä melkein miten tahansa. Toi mun malli on joustinneuletta 3 oikein, 3 nurin. Mulla on loppuviikosta tiedossa PITKÄ junamatka ja ajattelin tehdä vastaavaa jollain palmikkokuviolla, saa nähdä kuinka käy:) Puhtia projektiin:)

  VastaaPoista
 6. mullakin on projektina kaulahuivi, luotan perusvirkkaukseen. ja meillä oli kanssa tänään keltaisia ruusuja-päivä!!! ihan samiksii :)

  VastaaPoista
 7. Automatkat tai junamatkat on oivaa neulomisaikaa! Miksei iltaisin telkkarin äärelläkin, mutta yhdet sukat valmistuu mukavsti kolme tuntisella ajomatkalla. :)

  Tupperwarelta ei taida meillä muuta olla kuin löytö isovanhempien astioiden joukosta - kermavaahdon teko "shakeri". Ihan LOISTAVA!

  VastaaPoista
 8. Sun pitäs tavata mun isosisko (39v.) Hän ompi Muumiaddikti. Se olis sellasta siedätyshoitoo. :) Hyvin se on muhunkin tepsinyt, vaikken mä vieläkään niitä valkoisia virtahepoja oo täysin hyväksyny.
  Itse kaivoin viime viikolla puikot esiin ja tein pipon pikkuneidille.

  VastaaPoista
 9. Tiiäkkö MiniE, Aniliinin äidillä on kerättynä kaikki mahdolliset muumimukit, mitä on ilmestyny. Siinä kokoelmassa on muumeja jos jonkinmoista (pus äityli!).

  Voin väliaikatietona tuosta kutomisprojektista kiinnostuneille kertoa, että noita puikkoja on nyt survottu menemään pari iltaa telkkarin katsomisen keralla. Valmista matskua ehkä 10 senttiä. Tällä menolla en ehdi ehkä edes ensi syksyn sesonkiin.

  VastaaPoista