sunnuntai 4. syyskuuta 2011

jufflat

Ikivanha, turkulaiselta kirpputorilta 15 vuotta sitten ostettu matkalaukku hillui ensin Aniliinin vanhempien riesana ja muuton jälkeen päätyi takaisin meidän nurkkiin. Roskiinheittotuomion sai tuo poloislaukku, kunnes Aniliini näki siinä ehkä jotain sisustuksellista ja asetti työhuoneeseen lattialle pölyä keräämään.

Sisätiloihin siirretty hili otti (jälleen) nokkiinsa ja pudotti kaikki kukinnot kostoksi. Hedelmiä tosin on tulossa sitäkin enemmän, joten toivotaan että työhuoneen aurinkoisella ja lämpimällä ikkunalla nuo pippurit jaksaisi vielä punertua.

Pikkuipanan päiväunien jälkeen auton nokka asetetaan kohti saaristolaiskaupunkia ja lähdetään Aniliinin isovanhempien luokse sunnuntaikyläilylle. Pienimmälle tämä tarkoittaa tietenkin juhlia juhlakenkineen ja -kolttuineen ja onkin tohkeissaan hokenut "jufflista" aamusta saakka. Isovanhempien 24/7 BB-lähetyksen lisäksi mukana menossa myös Aniliinin vanhemmat ja sisko perheineen.

3 kommenttia:

 1. Hiphei pitkästä aikaa! Ihana laukku, juuri sopiva pölynkerääjä. Ottaisin kyllä omaankin nurkkaani =) Sulla on tuollainen ihana 50-60-luvun senkki. Olen metsästänyt sellaista koko kesän, mutta ei ole löytynyt. Välilä tuntuu että vanhaintavaraliikkeet ja huutis on niitä täynnä ja nyt kun sellaisen haluaisi, ei missään. No ehkä sellainen sopiva tulee jossain vaiheessa vastaan. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Itse olen haaveillut matkalaukkuvuoresta (ainakin 3 tai 4 laukkua). Sisälle kasaisin kaikkea enemmän tai vähemmän oleellista, kankaita ja keskeneräisiä projekteja. Toistaiseksi kasa on kuitenkin vain haaveilua tilanpuutteen vuoksi. Pitäisi raskia luopua jostain olemassa olevasta kun varastossakaan ei ole enää tilaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea säilyttää kankaita noissa matkalaukuissa! Meille saa nyt tosin jäädä vain tuo yksilö, vaikka poisheittotuomio sitä edelleenkin uhkaa.

  Oikein hyvää viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista