perjantai 16. syyskuuta 2011

ja taas mennään!Noniin, jatketaanpa - leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Aurinko paistaa ja on perjantai! Voiko parempaa ollakaan! Parempi on olla miettimättä liikaa. Ressi on kuulkaas pahaksi.

Anilandiassa on tapahtunut viime päivinä pikkuruisia uudistuksia. Parvekkeella nököttäneet (blogi)tuolit (heh, oli ihan pakko!) pääsivät talvehtimaan sisätiloihin työhuoneeseen. Mies tuskin ilahtuu, mutta nytpä ei ollut aikaa kysellä mielipiteitä. Julistettahan tuo muuten kaipaa nyt kuin kiljuen keralle! Fat Bastard taas pääsi takkahuoneen puolelle - saapi pikkuipana sitten hyppiä siihen mielin määrin kun alakerrassa puuhastelee.

Siena is back! Yläkerta huusi verhoja johonkin ikkunaan, joten tuohon se saapi jäädä. Paitsi että nyt kyllä mieli ehkä vähän halajais sitä Jaffa-kangasta!

Paljon kivaa tiedossa viikonloppuna - Habitarea huomenna sun muuta. Moikataan kun tavataan! Kivaa viikonvaihdetta!

14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Aurinkoakin lupailtiin viikonlopuksi eli eiköhän tämä tästä -hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on tiedossa verhoprojektia viikonloppuna, mutta saa nähdä, koska ne saadaan ripustettua.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jaffa-kangas olis kyllä ihan huippu:) Hauskaa Habitarea!

  VastaaPoista
 4. joo älä märehdi turhia! mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 5. Yksi parhaista blogeista! jatka samalla linjalla:)

  T: hiljainen
  usein nopeasti vieraileva
  aina Aniliinin jutuista ilahtuva neljän äiti, kyyläillyt jo rakennusprojektistanne asti.

  VastaaPoista
 6. Meille tuli tänään uudet sohvat ja poikkeuksellisesti meidän sohvalle taitaa päätyä yksi (1) sohvatyyny. Niinpä tämä sohvatyynyuntuvikko taitaa hakea innoitusta Aniliinin sisustuskauppavinkeistä, jotta pääsee sohvatyynysurffailun alkuun. Jänskää!

  Habitare-kommentteja odotellen,
  Johanna

  VastaaPoista
 7. kivalta näyttää! käyn aina välillä kurkkimassa sun upeaa kotia ja hauskoja juttuja. jaffa kangas on ihana!!

  VastaaPoista
 8. Onpa mukavan näköistä - sisustusmakusi näyttää mätsäävän aikalailla omaani :)

  VastaaPoista
 9. Tää ei liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta mitä teet, kun hiliin tulee niitä kirvan tyyppisiä elukoita? Mulla on kuollu kaikki tähän mennessä siihen, että ne tyypit järsii lehdet. Nyt ajattelin taas pistää hilit kasvamaan. Kun sulla näytti olevan aika hyvässä hapessa oleva muutama postaus taaksepäin niin kerro mitä sille teet.

  VastaaPoista
 10. Kiitos jälleen teille kaikille huisin kivoista kommenteista - kyllä näillä kehuilla ja positiivisuudella jaksaa vaikka hamaan tappiin saakka! Kiitos teille toverit, niin blogikaverit, anonyymit, tuttavat, sukulaiset, virtuaaliolkapäät ja ihan kaikki että olette siellä kyyläämässä! :)

  Anna-Kaisa, mein hiliin tuli niitä ökkömönkiäisiä kesällä ja meinasin, että viskon mäkeen koko kaverin. Annoin olla ja hups ei niitä sitten enää ollutkaan. Siirsin hilin sisätiloihin pari viikkoa sitten ja kyllä selvästi tykkäs paikanvaihdoksesta kun on niin nätisti alkaneet punertaa nuo kymmenet hedelmät. Tämä hortonomi ei osannut tehdä niille elukoille mitään.

  Mutta, kyselin taannoin kasvinkäsittelyohjeita tältä taitavalta työtoverilta, jonka työpistekin on täynnä makoisan näköisiä, hilejä täynnä notkuvia kasviloita. Neuvosi tuo toveri, ettei syksyä vasten kannata hiliä kasvattaa, kun on niin heikko tuo valo. Helmikuussa kuulemma kannattaa laittaa siementä vakoon :)

  VastaaPoista
 11. Hoi, piti vielä kysymäni, mutta uppouduin kokonaan hilien maailmaan :) Tietääkö joku, mistä tuota ihanaista Jaffa-kangasta oikein saa? Messuilla bongasin, mutta siellä seinillä roikkunut oli hurjan paksua. Silviisii meinaisin, että mielle passais ihan sellainen normi ohut puuvillainenkin - onkohan semmoista tarjolla myös? Ja missä?

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Tääl EUssa riittää valoa syksylläkin, niin voi laittaa kasvista tälleen epäortdoksiseen vuodenaikaan. Mulla yksi ehti jo pukkaamaan hilinkin, mutta sitten pudotti kaikki lehdet ja jäi sellanen keltanen ranka jäljelle. Kokeillaan.

  VastaaPoista
 13. Totta, EU:ssa on aina kesä! Tsemppiä kokeiluun!

  VastaaPoista