lauantai 17. syyskuuta 2011

habitaressa

Vaikka messumatkalle lähteekin avoimin mielin sen enemmillä ennakko-odotuksilla, Suomen suurin huonekalu-, sisustus-, designtapahtuma Habitare oli valju. Jos ei siis ota huomioon Ahead!:n huikeita EcoDesign- ja Trash Design erikoisnäyttelyalueita. Ei sitten fyysisesti, eikä henkisestikään käteen ei jäänyt yhtään mitään, tosin edellämainitut nykymuotoilun ispiraatiot olivat kyllä messujen ainut todellinen helmi.

Ohessa muutama kameralla otettu kuva messujen mielenkiintoisimmista kohteista. Onneksi päivään kuului myös muutakin herkkua, joten ihan tyhjin käsin ei taaskaan kotikoloon saavuttu. Noista löydöksistä lisää toki myöhemmin - nyt hyvät ihmiset, töllöstä alkaa tuotapikaa Armageddon. Tuo legendaarinen "lähdetään vähän meteoriitille porailemaan, jotta saadaan maailma pelastettua" -pätkä on kuulkaas Aniliinin ja Miehen ensimmäinen yhdessä kyylätty elokuva. Nyt tähän niin paljon sydämiä että varmaan riittää.

Mukavaa lauantai-iltaa jok'ikiselle!

7 kommenttia:

 1. Sama homma, inspiroivat ylilyönnit jäivät puuttumaan. Lapset tosin rakastivat Ahead!'n puuvessoja niissä tanssiessaan.

  Kävitkö ArtHelsingissä? Se oli aivan paras!

  VastaaPoista
 2. Ei itse asiassa käyty! Kurkin siitä "ovelta" ja mietin, että kannattaisko mennä, mutta ei menty. Nyt harmittaa, josko olisikin kannattanut mennä! Voi kökkö!

  VastaaPoista
 3. Huippua, minäkin kavin ihastelemassa noita samoja kuppeja, miten ihana idea!

  Mukavaa lauantai iltaa!

  Terkuin Petra "täti"

  VastaaPoista
 4. Taidettiin olla Petra-tädin kanssa samoihin aikoihin liikenteessä, mutta eipä vahingossakaan sitten törmätty! Mutta olipa taas palkanmaksajamme osasto tyylikäs ja upea, vai mitä (näitä sisäpiirin juttuja)!

  VastaaPoista
 5. Mä petyin muutama vuosi sitten Habitareen niin pahasti, että sen koomin en ole sinne mennyt... Just se, että mitään "jännää, ihan uutta ja uskaliasta" siellä ei oikein ole. Joskos vaikka sitten ensi vuonna koittais onneaan. :)

  VastaaPoista
 6. Olen kuullut niin monen sanovan samaa messuista etten enää harmittele etten päässyt paikalle ollenkaan.

  No, ehkä hieman harmittaa..:)

  VastaaPoista
 7. Juup, aika monista blogeista on saanut lukea Habitaren olleen pettymys. Mahtaakohan messujen kiinnostavuuden taso johtua siitä, että se järjestetään nykyään joka vuosi? Niin tai näin, en kyllä omia roposiani pääsylippuun kuluttaisi.

  VastaaPoista