keskiviikko 21. syyskuuta 2011

fridhemsgatanKikkailin itseni jälleen ruotsalaisille kiinteistönvälityssivuille vain todetakseni yhä uudelleen miten hienolta tuo blogimatto oikeasti näyttääkään.

Eikä tietenkään muutenkaan ollenkaan hassumpi tuo torppa.

Kuvat:
www.alexanderwhite.se

9 kommenttia:

 1. Mulle tulee joka kerta blogimaton livenä nähdessäni "ai ne vaaleat raidat on noin kellertäviä" -reaktio :D Kuvissa kun näyttävät yleensä ihan valkoisilta. Kaunis matto se silti on, olisi todennäköisesti tullut meidänkin olohuoneeseen, jos olisi ollut saatavilla silloin kun oltiin matto-ostoksilla. Ikeasta suunnattiin sitten Iskuun, josta onneksi löytyi mieleinen matto :)

  VastaaPoista
 2. hei, voisitko kertoa mistä tuo ihana I <3 Tv-juliste on hankittu?
  kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanasta blogistasi =)

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Anonyymille! Se on tilattu länsinaapurista Sammy Rose -nimisestä verkkokaupasta.

  Sivuilta löytyy paljon kivaa - kuten tuo muutamaa postausta aiemmin löytyvä Good Morning Carl -juliste, joka toivottavasti on jo matkalla tänne Anilandiaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi joi. SITKU meillä olis se iiiiso asunto ihan omana niin SITTE mä haluaisin sisustaa sen tuohon tapaan KUN olis kauheesti rahaaki.

  Heh.

  Mutta kuvat siis kyllä iskee!

  VastaaPoista
 5. Hieno on asunto ja mattokin! Mua vaan harmittaa että se on nii-in kaikilla. Toisaalta, blogia pitää meistä suomalaisista aika pieni osa, ja jos niillä kaikilla vaikka sattuu olemaan samanlainen matto niin mitä väliä?? Meillä ukko ei taitais tuota haluta, mut joku olis pakko löytää..:)

  VastaaPoista
 6. Minä olen kans haaveillut tuosta matosta jo muutaman vuoden, mutta kun ei ole tuossa lähi-Ikeassa sitä saatavilla, olen ollut laiska... Ei jaksais ajella Vantaalle asti. Ja mä en jaksa vaivata päätäni sillä, että se on aika monessa blogikodissa. So what!

  Hieno on tuo asunto!

  VastaaPoista
 7. Ihana koti ja just tuo matto on haaveissa. Ja kunpa ne vielä tajuais laittaa ton isomman taas myyntiin!

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kans edelleen & kaikesta huolimatta paljon tosta matosta - ja isompana se sopisi olkkariin vielä paremmin kuin tää pieni! Jos joku siellä tahtoo tehdä vaihtokaupat, koodatkaa tänne suuntaan!

  VastaaPoista